Hayatımıza Güneşin Kızları dizisindeki rolüyle giren Hande Erçel, yıllar içerisinde ülkenin en gözde ve en popüler oyuncularından biri haline geldi.
Onu bu noktaya getiren oyunculuğu mu oldu yoksa eşsiz güzelliği, sempatik halleri ve inanılmaz hayran kitlesi mi bilemiyoruz. Fakat şimdilerde tüm gözlerin onun üzerinde olduğu su götürmez bir gerçek!
Hande Erçel'i en son Bambaşka Biri dizisinde Burak Deniz'le beraber başrolde izlemiştik hatırlarsanız. Kısa sürede final yapan dizide Hande Erçel'in oyunculuk performansı eskiye oranla daha çok beğenilse de yine de eleştiriye maruz kalmıştı.
Haftalardır da ilk film deneyiminin heyecanını yaşıyor kendisi. Barış Arduç'la başrolde yer aldığı Rüzgara Bırak filmi henüz yayınlanmadı, 14 Şubat'ta yayınlanacak olan ve merakla beklenen film Hande Erçel'in ilk film oyunculuğunu da gözler önüne serecek.
Bekleyiş oldukça heyecanlı anlayacağınız, birkaç gündür de nereye baksak orada Hande Erçel. Belki denk gelmişsinizdir, filmin ilk galası Moskova'da yapılmıştı.
Moskova'da zarafetiyle büyüleyen Hande Erçel'in Rusya'dayken hayalindeki rolün ne olduğunu açıkladığı da ortaya çıktı.
2012'de Keira Knightley, Anna Karenina'yi canlandırmış performansıyla büyük yankı uyandırmıştı. Erçel'in de Rus edebiyatçı Tolstoy'un Anna Karenina'sının hayatını oynamak istediği, "O buhranı yaşayan bir kadını canlandırsam ne güzel olur" açıklamasında bulunduğu öğrenildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...