Antalya’nın Kumluca ilçesinde polis memuru Cuma Şimşek, öğle saatlerinde yaptığı kazada yaşamını yitirdi.
Kumluca-Antalya yolunun 7’nci kilometresinde saat 12.45 sıralarında yaşanan kazada, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde yunus polisi olarak görev yapan Cuma Şimşek'in direksiyon hâkimiyetini kaybettiği belirtildi. Şimşek, motosikletinden düşerek yolda sürüklenip bariyerlere çarptı, motosiklet ise alev aldı.
Kazanın ardından olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, Şimşek'in kaza anında kaskını taktığı tespit edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...