E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Karadayı 72. Bölüm Fragman İzle! Karadayı 72. Bölüm İzle (Karadayı son bölüm ) ATV İZLE 

Sevilen dizi Karadayı 72. bölüm izle! Karadayı 72. bölüm izle. Karadayı 72. bölüm atv'de. Karadayı 72. bölümde neler olacak ? Merak edilen o dizinin fragmanını izle.. hemen izleyin...

26.05.2014 - 15:40
Karadayı 72. Bölüm Fragman İzle! Karadayı 72. Bölüm İzle (Karadayı son bölüm ) ATV İZLE

Sevilen dizi Karadayı 72. bölüm izle! Karadayı 72. bölüm izle. Karadayı 72. bölüm atv'de. Karadayı 72. bölümde neler olacak ? Merak edilen o dizinin fragmanını izle..

Mehmet Saim ve Barut Necdet, Sinan’ı öldürüp suçu Mahir’in üzerine atmak konusunda hem fikir olurlar. Necdet, Sinan’ın canını almak için Mehmet Saim’den haber bekleyecektir.  Savcı Adnan’a Sinan hakkında suç duyurusunda bulunan Mahir, Feride’ye onun yolundan ilerlemek için elinden geleni yapacağını göstermiştir. Feride Mahir’in bu davranışıyla çok mutlu olur. Hasretle evlenecekleri günü bekleyen Feride ve Mahir ev aramaya başlar. Feride’nin doğum gününde ona güzel bir sürpriz hazırlamak isteyen Mahir, sevdası için elleriyle hediye hazırlar.  Bu sırada Mahir’e yenilmeyi hazmedemeyen Sinan hem kendi sonunu hızlandıracak hem de Mahir ve Feride’nin mutluluklarına gölge düşürecek fitili ateşleyecektir.
    

KARADAYI TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Mehmet Saim’den haber bekleyen Necdet, Ayten’in gönlünü almak için Süeda’yı başka gazinoya göndermeye ve hayatından çıkarmaya karar verir. Necdet tek gerçek aşkını kaybetmek istememektedir. Süeda’ya durumu açıklamaya gittiğinde aldığı haber her şeyi altüst eder. Necdet iki ateş arasında kalır.
    
Sinan’ın Mahir’i kontrolden çıkarmasını fırsat bilen Mehmet Saim, ince bir plan yapar ve Necdet’e ölüm emrini verir. Ansızın Necdet’i karşısında gören Sinan celladına son sözlerini söylediğinin farkında bile değildir.  Mahir, Mehmet Saim ve Necdet’in oyununa gelecek midir?



 

Karadayı 71. bölüm fragmanları yayınlandı! Karadayı 71. bölümde neler olacak ? Karadayı 71. bölüm özeti. Karadayı 71. bölüm fragmanı. Karadayı 71. bölüm fragmanı izle, özeti oku. Karadayı 71. bölüm 12 Mayıs 2014 pazartesi günü atv'de.

Karadayı 71. bölümüyle 12 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de atv'de...

Ayten'i kurtarmak için andını bozan Mahir yine karakolluk olmuştur. Feride hayal kırıklığı içinde karakolda beklerken gelecek muhasebesi yapmaktadır, ailesine ve iş çevresine karşı yine zor durumda kalmıştır. Mahir içerde Ayten'i kaçırmaya çalışan adamlardan kimden emir aldıklarını öğrenmeye çalışırken, Feride dışarda bebeğini kaybetmek üzere olan Ayten'e yardım eli uzatır. Mahir'in içeri girmesini fırsat bilen Mehmet Saim bu durumu değerlendirmek için harekete geçer.

Ayten'in Sinan tarafından kaçırıldığını öğrenen Necdet, Sinan'la hesaplaşmaya gider. Sinan'ın tavırları Necdet'i iyice çileden çıkarır. Öfkeden gözü dönen Necdet atacağı adımla Sinan'ın ve Mahir'in hayatlarına dair çok önemli kararların alınmasına neden olur. Mahir ve Sinan bilmedikleri kötü bir oyunun içinde kalmak üzeredir.

Fakültede çıkan olayların ortasında kalan Songül ve Osman'ı zor anlar beklemektedir. Bülent'in yaptığı sürprizden etkilenen İlknur ise bir karar aşamasındadır. Bu sırada tahliye olmak için gün sayan Orhan, Seyis'ten o gün için özel bir istekte bulunacaktır.





Karadayı 70. Bölüm
    
Feride, sevdikleri söz konusu olduğunda gözü dönen Mahir’i nasıl durduracağını bilememektedir. Bu uğurda Mahir’e yalan söylemek zorunda kalmıştır. Mahir ısrarla Yasin’i Yılan’a götüren bilgiyi kimin verdiğini öğrenmeye çalışmaktadır. Yasin ve Feride konuşmamakta kararlıdır. Mahir sonunda Feride’yi ne kadar üzdüğünü ve zor durumda bıraktığını anlar ve sevdasına söz verir. Bir daha asla, ne sebeple olursa olsun kanunların dışına çıkmayacaktır. Feride aldığı bu sözle çok mutlu olmuştur, heyecanla düğün hazırlıklarına devam ederler. Bu sırada Sinan’ın mahalle üzerinde oynadığı kirli oyun devam etmektedir. Mehmet Saim’in direktifiyle sertleşmeye başlayan Sinan gerekirse can bile almaya hazırdır. Mahir’i Feride’ye verdiği söz yüzünden büyük bir sınav beklemektedir.
    
Feride annesinin evi terk ettiğini öğrenir. Destek olmak ve evi neden terk ettiğini öğrenmek için annesinin kaldığı otele gider. Kerime, Mehmet Saim hakkındaki gerçekleri kızına anlatacak mıdır?
    
Ayten ile Necdet arasındaki sular bir türlü durulmaz. Hamile olduğunu söylemekten vazgeçen Ayten, Necdet’in tavırlarına daha fazla dayanmaz ve boşanmaya karar verir. Necdet’e bu kararını açıkladığında başına gelecekleri hesap etmemiştir. Ayten’i büyük bir tehlike beklemektedir.
    
Bülent karısını kazanmak için kolları sıvamış yeni bir sürpriz hazırlamıştır. İlknur, Bülent’in attığı adım karşısında şoke olur.





Karadayı 69.Bölüm
    
Mahir, ailesiyle uğraşan kirli ellerin şimdi de mahalleye dadandığından emindir. Kendisi yüzünden kimsenin zarar görmesini istemeyen Mahir bütün bunlara sebep olan kişinin karşısına çıkıp hesap soracaktır. Feride ise Mahir’in gözü kara davranışları yüzünden gelecekleri için endişelidir. Mahir’e engel olmaya çalışır. Bu sırada Songül’ün kaçırıldığı haberi mahalleye bomba gibi düşer. Mahir, Yasin ve Feride Songül’ü bulmak için var güçleriyle çabalayacaklardır.
    
Düğün günleri kesinleşen Feride, son kez baba evine gider ve ailesini davet eder.  Feride’ye kızgın ve kırgın olan Kerime kati tavrını değiştirmez. Feride bir kez daha hayal kırıklığına uğrar. En mutlu gününde ailesinden kimsenin yanında olmayacağına emin olmuştur. Durumu Mehmet Saim’le konuşan Kerime, kızına kızgın da olsa yalnız bırakma konusunda kararsızdır. Melih’ten sonra Feride’yi de büsbütün kaybetmekten korkmaktadır. İçten içe bunun çatışmasını yaşarken şahit olacakları Kerime’nin şimdiye kadar ne büyük bir hata içinde olduğunu anlamasını sağlar. Kerime kimsenin beklemediği bir karar alacak ve Mehmet Saim ona engel olamayacaktır.
    
Orhan, Seyis’in son sınavını da geçmiştir. Orhan hakkında her şeyden haberdar olan Seyis, gücü sayesinde Orhan’ın ailesinde ve yakın çevresinde olup biten her şeyi kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaya başlar.

Necdet’i Süeda’yla basan Ayten yaşadığı şoku üzerinden atamaz. Öfkesi ona olmayacak şeyler yaptıracaktır. Ayten bebeğinin babasıyla ipleri koparma noktasına gelmiştir.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Deniz Seki Davasındaki Son Durum Ne! Hapis Yatacak mı?
Deniz Seki, uyuşturucudan dolayı hapis cezasına çarptırılmıştı.Gelen bilgilere ...
Kim Kardashian İle Kanye West Evlendi! İşte O Düğün-İZLE
ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian, rap şarkıcısı Kanye West ile ...
 
Galip Derviş Son Bölüm İzle Kanal D (Galip Derviş 46. Bölüm İzle) İZLE
Galip Derviş 46. Bölüm İzle - Kanal D haberi, Galip Derviş Son Bölüm İzle ...
Küçük Gelin - 37. Bölüm HD Küre TV-Küçük Gelin Full İzle! İZLE
Küçük Gelin yeni bölümü dün gece yayınlandı. Küçük Gelin yine izleyiciyi ...
O Hayat Benim Son Bölüm İzle - O Hayat Benim 13. Bölüm İzle - O Hayat Benim 14. Fragman! İZLE
O Hayat Benim 13. Bölüm İzle - Fox Tv haberi, O Hayat Benim Son Bölüm ...
 
Selena Gomez Justin Bieber İle Barıştılar mı? İzle
Dünyaca ünlü iki şarkıcı Selena Gomez ve Justin Bieber'ın inişli çıkışlı ...
Selena Gomez Justin Bieber Birlikteliğinde Sürpriz Gelişme!
Justin Bieber ile Selena Gomez Aşkı sona erdi! haberi, Justin Bieber ile ...
Selena Gomez Hamile mi? O Soruya Cevap Verdi! İZLE
Justin Bieber ve Selena Gomez bu sefer gerçekten ayrıldı mı? İşte bu sorunun ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Haber
Beyaz Saray
Recep Tayyip Erdoğan
Gurbangulı Berdimuhamedov
Mersin İdmanyurdu
Cüneyt Çakır
işte benim stilim
Endonezya
bodrum