Kandilli Rasathanesi, Konya'nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Günyüzü bölgesinde sabah saatlerinde 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
Saat 07.16’da kaydedilen depremin yerin 5,7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi. Depremle ilgili şu ana kadar olumsuz bir ihbar yapılmazken, sarsıntı çevre yerleşim birimlerinde de hafif şekilde hissedildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile yerel yetkililer bölgedeki gelişmeleri yakından takip ediyor.
#DEPREM
— Kandilli Rasathanesi (@Kandilli_info) April 26, 2025
GUNYUZU-CIHANBEYLI (KONYA) https://t.co/WetJd1SmAG
26.04.2025, 07:16:35 TSİ
Büyüklük: 3.9
Derinlik: 5.7 km#Kandilli
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |