Yaklaşık 3 milyon pound bedelle Bursaspor'dan Manchester City'ye transfer olan Enes Ünal, şu anda kulübüyle birlikte Avustralya'da kampta. 18 yaşındaki oyuncu henüz İngiltere'de çalışma izni alamazken kiralık olarak başka bir takıma transfer olması gündemde.
YA HOLLANDA YA BELÇİKA
Belçika basınında yer alan habere göre Manchester City, onun Hollanda ya da Belçika ekiplerinden birinde kiralık olarak oynamasını planlıyor. Transfer için ön plana çıkan takım ise Racing Genk. Belçika ekibi, Avustralya kampı biter bitmez transfere hız verecek.
GENK BİR ADIM ÖNDE
Enes ile birçok takımın ilgilendiği fakat Genk'in bu transferde bir adım önde olduğu belirtiliyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |