Şehit Uslu'nun cenazesi, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, kara yolu ile ilçeye bağlı Çukuröz köyüne getirildi.
Helallik alınmasının ardından cenaze, köy meydanına götürüldü.
Burada baba Sadık ve anne Kezban Uslu ile yakınları, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanıp gözyaşı döktü.
Çorum Valisi Ali Çalgan ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, aileye taziye dileklerini iletti.
Şehit Uslu'nun cenazesi, köy meydanında İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
BABA SADIK USLU: VATANA HELAL OLSUN
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu'nun babasının duygularına hakim olamadığı anlar kameralara yansırken, baba Uslu'nun, "Asker oğlum, vatana helal olsun" dediği duyuldu.
Pençe-Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu'nun babası duygularına hakim olamadı:
— kültigin (@kultiginmedya) February 22, 2025
"Asker oğlum, vatana helal olsun!" pic.twitter.com/yKvkWvFoyM
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...