Sivasspor Kulübü, "Roberto Carlos'un teknik direktörlük diplomasının geçersiz olduğu" yönündeki iddialara ilişkin, "UEFA yazısında,'Türkiye'de hiçbir takım çalıştıramaz, Avrupa'da hiçbir stada giremez' gibi değerlendirmelerin yer alması kesinlikle söz konusu değildir" açıklamasında bulundu.
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, bir gazetede, Carlos'un teknik direktörlük diplomasının geçersiz olduğu yönünde haber yayımlandığı anımsatıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve UEFA mevzuatları uyarınca Roberto Carlos'un UEFA üyesi olmayan bir ülke federasyonu tarafından verilen lisansının UEFA konvansiyonu çerçevesinde değerlendirilmesi için kulubün UEFA'ya başvurduğu belirtilen açıklamada, "UEFA yazısında, 'Türkiye'de hiçbir takım çalıştıramaz, Avrupa'da hiçbir stada giremez' gibi değerlendirmelerinin yer alması kesinlikle söz konusu değildir" denildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Anılan haberde de yer verildiği üzere, Roberto Carlos'un sporcu geçmişi ve kişisel nitelikleri dikkate alındığında sadece Sivasspor'a değil, tüm Türk futboluna büyük katkı sağlayacağı düşüncesi ile kulübümüz kendisiyle anlaşmıştır. Aynı düşüncelerle TFF'nin de Roberto Carlos'un katkı sağlamasını mümkün kılacağından şüphemiz yoktur."
TRTHABER
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...