Maçta, Beşiktaş tribünleri Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan ile oyuncu sevgilisi Sinem Kobal’ın aleyhine küfürlü tezarühatlar yaptı. Arda Turan çileden çıktı!
ALKIŞLA PROTESTO ETTİ
Beşiktaş tribünleri Arda Turan’ın sevgilisi Sinem Kobal’a ağıza alınmayacak küfürler savurdu. Çok sinirlendiği belli olan Arda Turan küfürleri protesto etmek için Beşiktaş tribününe dönüp alkış tuttu. Maçta bir gol atan, 72. dakikada oyundan çıkan Arda Turan “Ahlaksız herifler” diye söylendi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...