Arkadaşlarıyla birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen Özyılmazel'in bitkin hali gözlerden kaçmadı. Klip çekiminde spot ışıklarının patlaması sonucu tehlike atlatan Özyılmazel, üst üste gelen olaylar için, 'Sanırım göze geldik. Bağırsaklarımda bir tür enfeksiyon oluştu. Yemek yiyemez duruma geldim. Bugün de sabahtan beri bir lokma bir şey yiyemedim. Ama yavaş yavaş daha iyi oluyorum.Umarım bundan sonra herhangi bir sorunla karşılaşmam' dedi.
TARAN'DAN ESKİ EŞİNE KARARSIZ TAVIR
Bebek'te objektiflere yansıyan Ali Taran, gazetecilerin sorabileceği soruları kendisi sorup yanıtladı.Taran, “Sizin yerinize soruları söyleyip yanıtlarını vereyim. ‘Mutlu musunuz?’ Evet mutluyum. ‘Bekarlığa alıştınız mı?’ Hayır alışmadım. ‘Kabristan’a gittiniz mi?’ Hayır gitmedim” dedi. Boşandığı eşi Ayşe Özyılmazel ile ilgili "Ayşe ile karşılaşırsam belki konuşurum, belki de konuşmam" diyen Taran, ekledi: "Bekarlığa alışamadım."
Kelebek
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...