![]() |
Talat Atilla İktidar 'Siyasi Anevrizma'yı düzeltebilir mi? Yüzü Soğuk CHP neden büyümeye devam ediyor? |
![]() |
Cengiz Altınsoy AFFET Şiiri |
![]() |
Mihriban Başlı Yorulunca hayat biter! |
![]() |
Adnan Küçük MÜSTEMLEKE GÜÇLERİN İPİNE SARILMANIN MEÇHUL AKIBETİ |
![]() |
Tuğba AYAN Uyuşturucu İlleti! |
![]() |
Melike Topuk Evin çaycısı |
![]() |
Zahide Guliyeva ANNELİK NEDİR BİLİYOR MUSUN? |
![]() |
Kıvılcım Kalay İnsanlar karşı cinste ne ister? |
![]() |
Canan Sezgin 15 NİSAN YENİ HAYATIMIZIN İLK GÜNÜ! |
![]() |
Tuğrul Sarıtaş Dürüst Gazetecilik: Gerçeğin Sesi Olmak |
![]() |
Tekin Öget ABD VE İSRAİL TERÖR ÖRGÜTLERİ ATEŞKESE UYMADI |
![]() |
Esra Süntar AYNADAKİ YANSIMALAR |
![]() |
M. Kürşat Türker GÖLGESİNİ YİTİRENLER |
![]() |
Ersan Yıldız Harf tutulması |
![]() |
Haktan Kerem Ural TÜRK SİYASETİ TEKERRÜRDEN Mİ İBARET ? |
İsrail tarihi boyunca, hiçbir metin, kısa süre önce İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin’in yaptığı konuşma kadar önemli olmadı.
O kadar önemli bir konuşmaydı ki; Dünya tarihi yazılırken, İsrail’e ayrılan paragrafın en büyük yerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’in bu açıklaması işgal edecek.
İsrail’in 1 numarası, İsrail Bilim Akademisin’de düzenlenen “Yabancı Düşmanlığı ve Başkasını Kabullenme” konferansında yaptığı konuşmada, “İsrail’deki Araplar ve Yahudiler arasındaki gerginlik rekor seviyelere ulaştı. Farklı taraflar arasındaki ilişkiler ise en düşük seviyede seyrediyor. Şiddet hastalığı sadece belli bir kesimle sınırlı değil, tüm alanlara nüfuz etmiş durumda” ifadelerini kullandı.
Rivlin, asıl can alıcı satırlarını en sona sakladı;
“İsrail toplumunun hasta olduğunu ve bunu tedavi etmemiz gerektiğini itiraf etmenin zamanı geldi…”
İsrail Cumhurbaşkanı’nın sözlerinin mürekkebi bile kurumadan haklılığı ortaya çıktı!
Suçluları takip ettiği iddiasıyla Müslüman aleminin en kutsal yerlerinden biri olan Mescid-i Aksa’ya 47 yıl sonra giren İsrail, Kur’an’ı Kerimleri yerlere attı, postallarla Mescid-i Aksa’yı kirletti.
Sözde demokrat Dünya, Müslüman alemine inanmıyorsa, İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’in, “Hastalıklı toplumuz” sözlerine inanmalı.
Cumhurbaşkanı Rivlin’i cesur sözlerinden dolayı kutluyorum ama emri altındaki İsrail askerlerinin tam da dediği gibi hastalıklı bir ruh hali ile, Mescid-i Aksa’yı kirlettiler.
İsrail, kaosu arttırarak kıyameti yaklaştıracağına inanan bir devletçik.
Ne kadar çok Müslüman öldürürlerse, kıyametin o kadar erken kopacağını ve cennete daha erken gireceklerini hayal ediyorlar.
5 yaşındaki bir çocuğu uyutmak için bu masalı anlatsanız, çocuğun uykusu kaçar.
İsrail’e, “Kardeşim, dua edin de çok istediğiniz kıyamet geç kopsun. Ne kadar geç koparsa, cehenneme o kadar geç gidersiniz!” diyecek bir baba yiğit yok mu?
Talat Atilla/Güneş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Bu yazı 21253 defa okunmuştur. |
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|