Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Deniz Seki, hala teslim olmadı.Savcılığa sağlık raporu sunarak 5275 Sayılı Kanun'un 16. maddesinde yer alan “Hapis cezasının infazının hastalık nedeniyle ertelenmesi” hükmü kapsamında infazının ertelenmesini istemişti. Kadınsal bir hastalık nedeniyle kanser riskinin bulunduğu yönünde tespitler yer alan rapor da savcılık tarafından incelenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.
Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan rapor savcılığa ulaştı. Raporda, Seki'nin cezaevi şartlarında kalmasının sağlığı yönünden engel bir durum teşkil etmediği belirtildi. Bu rapor üzerine de İnfaz Savcılığı, Seki'nin infazın ertelenmesi talebini reddetti. Bu kararla birlikte cezaevine girmeden önce tedavi olmasının da yolu kapanmış olan şarkıcı Deniz Seki'nin tek umudu ise Anayasa Mahkemesi'nden gelecek kararda.
memleket.com
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...