Fransa başbakanı Manuel Valls cuma günü yaşanan saldırılarda hayatını kaybedenlerden 103'ünün kimlikleri tespit edildiğini açıkladı. Öte yandan Fransa, saldırının ardından Avrupa Birliği ülkelerinin içişleri bakanlarını toplantıya çağırdı.
Valls, açıklamayı kurbanların ailelerinin haber beklediği Ecole Militaire binasının dışında yaptı.
Açıklamada, hayatını kaybeden diğer kişilerin ilerleyen saatlerde kimlik tespitinin tamamlanacağı söylendi.
Valls gazetecilere, Onlar kimliği belirsiz kurbanlar değil. Onlar, kafede ya da konserde sakin bir akşam geçiren canlı, genç insanlardı" dedi.
Son resmi rakamlara göre kanlı terör saldırılarında 129 kişinin yaşamını yitirdi.
hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...