Çin yolcusu Burak Yılmaz'ın giderayak sert açıklamalar yapması bekleniyordu. Dursun Özbek aracılar vasıtasıyla 'Kral' lakaplı oyuncuya "Bu toplantıyı iptal etsen daha iyi. Dönersen bizde oynayacaksın" mesajı yolladı. "Her şeyi açıklayacağım" diyen Burak kararsız.
Parası çarşamba yatıyor
Çin Ulusal Güvenlik Bakanlığı'ndan Burak Yılmaz'a resmi çalışma izni çıktı. Buna göre 31 yaşındaki forvetin transferinde hiçbir engel kalmadı. Burak'ın bonvervis ücreti de çarşamba günü G.Saray'ın hesabına yatırılacak.
Fotomaç
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...