Emrah'ın 23 yaşındaki evlilik dışı oğlu Tayfun "Ben istenmeyen bir çocuğum. Ama kimse yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göçüp gitmez. İkisi de bunu unutmasın. Evcilik oyunu çabuk biter" dedi. Şarkıcı Emrah düğünde, Sibel Kirer'e Kenan Doğulu'nun Şans Meleğim adlı şarkısını söyledi. Barkovizyonda ise Kadir İnanır ile Türkan Şoray'ın başrollerini paylaştığı Selvi Boylum Al Yazmalım gösterildi. Çift, bu filmden çok etkilendiklerini belirtti.
Sibel Kirer ile dünya evine giren Emrah, düğünde konuklarına sigara böreği ve köfte ikram etti. Davetlilerden bazıları, gelin ile damadı cep telefonlarıyla görüntülemek istedi. Fakat, güvenlik görevlileri buna engel oldu.
manşettv
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...