Evlendirme programları denilince akla gelen ilk isimlerden olan Esra Erol'un, kariyer basamaklarını ilerlerken idol olarak kimi seçtiği bir soru işaretiydi. Başarılı sunucu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla idolünü açıkladı.
Erol’un takip ettiği isim Ayşegül Aldinç’miş. İşte Esra Erol’un o paylaşımı: Yıl 2013 Ayşegül Aldinç saçına perçem kestirmişti. Bayılmıştım ertesi gün kuaför koltuğunda ben. Hayranım ona, güzelliğine, sesine, duruşuna, sağlam karakterine. Dün buldum bu resmi, seni çok seviyorum ne yaparsan takipteyim idolümsün.
Habertürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...