Terim'in Federasyon başkanı ile de görüşerek Milli takımı bırakacağı haberleri geliyor.
Terim, soyunma odasına giderken, "Oyuncularımı tebrik ediyorum, final olmalıydı ama olmadı canları sağolsun. Komik goller yeme hastalığımız yine devam etti, olmamalıydı ama olsun" dedi.
"Hak etmedik malübiyeti ama oluyor. Çok bedava goller yedik. Ama ben çocuklarımla gurur duyuyorum. Yenilince tebrik etmesini de bilmek gerek. Almanya'yı tebrik ediyorum" diyen Terim, sözlerine şöyle devam etti:
"Bazen böyle oluyor. Siz girdiğinizde atamıyorsunuz. Ama onlar atıyor. Çocuklarımı Türk halkının takdirine bırakıyorum... Her şey için teşekkür ediyorum Türkiye'ye. "
Bu sözlerin ardından soyunma odasına giden Fatih Terim'in bir kaç dakika sonra oyuncularına veda ederek, Milli Takım'ı bıraktığını açıkladığı haberleri geldi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |