GÜNEŞİ BEKLERKEN 4.BÖLÜM
Güneşi Beklerken bu hafta 4. bölümüyle ekranlara gelecek. Güneşi beklerken yeni bölümünde neler olacak? Kerem , Zeynep'le uğraşmaya tüm gücüyle devam eder. Zeynep'e daha çok zarar verebilmek için ise önündeki engelleri kaldırmaya kararlıdır. Kerem için en büyük engel ise Cihan Hoca'dır. Sürekli Zeynep'i koruyan Cihan Hoca'dan kurtulmanın yollarını arayan Kerem , Cihan Hocayı okuldan atması için annesiyle konuşur.Ancak olumsuz yanıt alan Kerem bu işi tek başına halletmeye karar verir. Zeynep ise büyük yarışa hazırlanmak için tüm çabasını sarfeder.
Bu çalışmaları sırasında Kerem yine Zeynep'in moralini bozacak şeyler yapar. Kerem'e bu sefer engel olacak kişi ise Barış'dır. Barış'ın Zeynep'i koruması Barış ile Kerem arasında büyük bir gerginliğe sebep olur.
Jale ise fenalaşıp hastahaneye kaldırılır. Zeynep'in Cihan Hoca'ya haber vermesiyle Cihan Hoca'da hastahaneye gelir. Demet evde bulunan ilaçlardan şüphelenir. Ancak Jale diğerlerine birşey söylememesi için doktorunu ikna etmeye çalışır. Kerem ise Zeynep ve Cihan hoca için öyle bir plan düşünür ki bu sefer çok ileri gider.
Güneşi Beklerken 23 Temmuz Salı akşamı KANAL D 'de.
Güneşi Beklerken 3. Bölüm Özeti
Kapalı alan korkusu olan Zeynep, bir lunaparkta korku tünelinde eli kolu bağlı tuzağa düşürülmüştür. Üstelik hesapta olmayan bir yangın giderek yayılmaktadır. Lunapark kapalı olduğu için Zeynep’in yardım çığlıklarını kimse duymaz. Tam ümidini kaybetmek üzere iken hiç beklemediği biri Zeynep’in hayatını kurtarır.
Yaşadığı şoku atlatmaya çalışan Zeynep, bunun sorumlusundan hesap sormaya kararlıdır. Kerem’in evine gider ve onun karşısına dikilir. Fakat bu pek de iyi bir zamanlama değildir. Annesi ve babası ile kötü bir tartışma yaşayan Kerem, çok öfkelidir. Kerem’in uyarılarına aldırmayan Zeynep, onunla konuşabilmek için arabasına biner. Son sürat arabayı kullanan Kerem, kendini de Zeynep’i de yine büyük bir tehlike ile karşı karşıya bırakır.
Barış ise defalarca Kerem’e ulaşamaya çalışır ama başaramaz. İkiliden haber alamayan Barış, Keremler’e gider. Cihan ise peşinden koşup cüzdanını vermeye çalıştığı kişinin Demet olduğundan şüphelenir. Yıllar sonra karşısında Demet’i görmenin ihtimali bile onu heyecanlandırır.
Cüzdanın sahibinin kim olduğuna emin olmak zorundadır. Bir gece içinde iki kez Kerem yüzünden ölümden dönen Zeynep, bu kez onunla ısısız bir ormana düşer. İkili medeniyete dönmeye çalışırlarken, bu kez de peşlerine köpekler takılır.
Ancak esas olay Kerem ile Zeynep’in ertesi gün birlikte okula gelmesi ile yaşanır. Herkes bu duruma çok şaşırırken Melis çok kıskanır. Üstelik ikili hakkında beklenmedik bir dedikoduda kısa sürede kulaktan kulağa yayılır. Olay kontrolden çıkınca da Kerem karşısında Cihan Hoca’yı bulur.
MİLLİYET
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...