Ünlü sanatçı Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde hakkında verilen hapis cezasının onanmasının ardından yakalama kararı çıktı. Ancak Polis ekipleri tarafından aranan Seki'nin izi bir türlü bulunamadı. Akıllara kaçtı mı? sorusu geliyor.
Cnn Türk'ün sevilen programı 5N1K'nın sunucusu Cüneyt Özdemir dün son günlerin en çok konuşulan konusu olan Deniz Seki hakkında çıkarılan yakalama kararını değerlendirdi. Geçtiğimiz günlerde Deniz Seki'ye "kaçabildiğin kadar kaç yakında af çıkacak" sözlerinin sahibi Magazin muhabiri ve yazar Emrullah Erdinç konuya aydınlık getirdi. Emrullah Bilgiç, Deniz Seki'ye öyle söylediğini anca sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti.
Muhabir Emrullah Erdinç canlı yayındaki konuşmasında duyumlarına göre Deniz Seki hala İstanbul civarlarında ve bence kendisine yanlış bilgi veriliyor dedi. Deniz Seki'nin kaçmasının anlamsız olduğunu söyleyen muhabir yakın zamanda af falan çıkmayacak kaçmak kendi zararına dedi.
TV üzerinden Deniz Seki'ye seslenen Emrullah Bilgiç bir an önce cezasını çekmek için teslim olması gerektiğini söyledi. Deniz Seki'nin teslim olmadığı her dakika hayat onun için biraz daha zor bir hal alacaktır dedi.
teknokopat
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...