Kerinçsiz’in başını çektiği linç cephesi mahkeme önlerinde tükürürken, ağızlarından salyalar saçarken, yumurtalar fırlatırken, tehditler ederken öldürdüler Hrant Dink’i. Açıkça hedef gösterip namlunun ağzına konulurken infaz kararı çıkarılmıştı. Bugün sadece infaz gerçekleşti. O zaman bu gösterilere alkış tutanlar şimdi utanmadan ne kadar üzgün olduklarını belirtiyorlar.
Bu, açıkça timsah gözyaşlarıdır. Belki katil yakalanacak ve suçlu ilan edilecek. Ama bugün dökülen kan sadece tetikçinin ellerinden damlamıyor.
Linç cephesi, kıpkırmızıdır.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...