İsraİl Ulaştırma Bakanı Şaul Mofaz, Jerusalem Post gazetesine yaptığı açıklamada, “Nükleer programını durdurmak için İran’a saldırmaktan başka alternatif yok” ifadesini kullandı.
İsrailli Bakan, “İsrail, İran’ın nükleer bir güç olmasına izin veremez. Bütün seçenekler masadadır. Nükleer bir İran ya da askeri saldırı ikilemi içinde kalırsak, bizim kararımızın ne olacağı çok açık” diye konuştu. Mofaz, ABD liderliğinde İran’a karşı yürütülen politikanın değişmediğini de sözlerine ekledi. Eski bir general olan Mofaz, 6 Haziran’da da ülkenin en çok satan Yediot Aharonot gazetesine benzer bir açıklama yapmıştı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...