Erbil, Belgün ile fotoğraf çektirirken ünlü oyuncunun göğsünü tuttu. Belgün de bu pozun altına, “Beyaz TV çekimi için konuğum M.Ali Erbil... Gelir gelmez sevgi gösterisinde bulundu ama nasıl? Yaş grubunu değiştirmiş. Olgun kadına geçmiş” notunu düştü. Belgün, twitter’dan Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil’e de, “Sezincim. Baban artık doğruyu bulmuş” şeklinde mesaj attı.
‘Boşanmaya gidiyorum’
Öte yandan, Erbil, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Erbil, gazetecilerin soru sormasına fırsat vermeden, “Boşanmaya gidiyorum arkadaşlar, avukatıma gidiyorum” dedi. Gazetecilerin, “Siz daha önce boşanmıştınız zaten, bilmediğimiz bir şeyler mi var?” demesi üzerine Erbil, “Ben ikinci bir kez daha boşanmak istedim. Ne olur ne olmaz” diye espri yaptı.
milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |