2002 Best Model yarışmasının birincisi Kıvanç Tatlıtuğ'a, ünlü organizatör Erkan Özerman tarafından sözleşmeyi haksız yere feshettiği gerekçesiyle açılan 146 bin TL'lik davaya devam edildi.
PARİS'TE ZOR GÜNLER
Duruşmada 2001'de Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda ikinci olan Sedef Kasabalı tanık olarak dinlendi. Yarışma birincilerine 5 bin dolar para ödülü ve Paris'teki ünlü bir modellik ajansıyla 100 bin dolarlık iş garantisi verildiğini belirten Kasabalı şunları söyledi: "Ortak bir arkadaşımız bana Kıvanç'ın yarışma sonrası kendisine vaat edilen işi alamadığını, Paris'te ekonomik zorluklar çektiğini, zor günler geçirdiğini söylemişti. Kıvanç, Erkan Özerman'la sözleşmesini feshettikten sonra benim çalıştığım ajansta işe başladı."
DİZİ SÖZLEŞME İPTALİNDEN SONRA YAPILDI
Sabah gazetesinin haberine göre; Tatlıtuğ'un avukatı da müvekkilinin Fransa'da vaat edilen işi alamadığını öne sürerek "Müvekkilime ücret ödenip ödenmediği, iş vaat edilen firmaya sorulsun. Gerçek ortaya çıkacaktır. Fransa'daki işler, müvekkilime ödenmeyince ekonomik zorluklar nedeniyle Türkiye'ye dönüş yapmak zorunda kalmıştır. Gümüş isimli dizi ile sözleşme de davacının sözleşmesinin iptali sonrası yapılmıştır" dedi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...