Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder'ın eşi Yolanthe, "Free a Girl" (Bir Kız Kurtar) kampanyası çerçevesinde 2 metrekarelik bir alanda 12 saat geçirme kararı aldı.
Birçok tanınmış sanatçı gibi kampanyaya katılan güzel oyuncu, sosyal medyadan mümkün olduğu kadar bağış toplamaya çalışacağını söyledi.
29 yaşındaki Yolanthe Cabau Sneijder, 24 saat boyunca bir kâse pilav ve 2 bardak suyun dışında hiçbir şey yiyemeyeceklerini ve içemeyeceklerini anlattı.
Tuvalete de ancak 2 kez gidebileceklerini belirten Yolanthe, dünyanın birçok yerinde kızların bu tür yerlere kapatıldıklarına dikkat çekti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...