Pop müziğin süperstarı Tarkan, Avrasya Hospital'de tedavi gören gazeteciliğin duayenlerinden Yalçın Özmen'i ziyaret etti.
Op.Dr. Hüseyin Urlu tarafından başarılı bir ameliyat geçiren Özmen'in bir an önce sıhhatine kavuşması temennilerini sunan Tarkan'ın vefa örneği göstermesi, usta gazeteciyi çok mutlu etti.
Tarkan, Yalçın Özmen ve servis hemşireleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Atatürk Havalimanı muhabirlerinin Yalçın ağabeyi olarak tanına Özmen, kalın bağırsak ameliyatı geçirmişti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...