2022-2023 sezonununu AXA Sigorta Kupa Voley ve CEV Şampiyonlar Ligi kupası ile kapatan VakıfBank Spor Kulübü’nde yaprak dökümü sürüyor.
VakıfBank’a sezon başında transfer olan Paola Egonu, Nika Daalderop ve Kara Bajema’nın İtalyan Ligi takımlarından Vero Volley Milano’ya transferlerinin açıklanmasının ardından bir ayrılık da bugün yaşandı.
KÜBRA AKMAN TAKIMA VEDA ETTİ
2013 yılından bu yana VakıfBank forması giyen başarılı orta oyuncu Kübra Akman, takıma veda etti. Akman, yeni sezonda Türk Hava Yolları forması giyecek.
Kulüpten yapılan açıklamada, "2013'ten bu yana formamızı giyen ve VakıfBank ailesinin değerlerini en güzel şekilde temsil eden isimlerden Kübra Akman'a veda ediyoruz. Sarı-siyahlı formayla çok değerli performanslara imza attığı kariyerinde Kübra; 4 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 4 CEV Şampiyonlar Ligi, 6 Sultanlar Ligi, 5 Kupa Voley ve 4 Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu yaşadı" ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, kariyerinin yeni sayfası için iyi dileklerin sunulduğu milli oyuncuya kulüp kapılarının her zaman açık olduğu da kaydedildi.
İşte VakıfBank’ın Kübra Akman’a duygusal vedası.
Teşekkürler Kübra Akman
— VakıfBankSporKulübü (@VakifBankSK) May 30, 2023
2013 yılından bu yana formamızı giyen, kazandığımız başarılarda sonsuz katkısı bulunan ve VakıfBank ailesinin değerlerini en üst düzeyde temsil eden Kübra Akman'a teşekkür ediyor, kariyerinin devamında başarılar diliyoruz. ???? pic.twitter.com/A9Pc38StGZ
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...