Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Filiz Akın ateşi çıkınca acil olarak hastaneye kaldırıldı.
Kendini kötü hisseden Filiz Akın'a doktorlar serum tedavisi uyguladı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu 'Arkadaşlar korkmayın.. Sadece serum takıldı. Gece ateşim biraz daha yükseldi, boğazım şişti' açıklamasını yaptı.
Filiz Akın vasiyetini açıklamıştı
Filiz Akın bir süre önce katıldığı bir etkinlikte vasiyetini açıklamıştı. İzmir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Ege Geriatri Derneği işbirliğinde düzenlenen İzmir 9. İleri Yaş Sempozyumu'na katılan Türk sinemasının usta oyuncusu Filiz Akın, nazofarenks kanserini nasıl yendiğini anlatmıştı.
Eşi eski Mit Müsteşarı Sönmez Köksal ile vasiyetlerini de dile getiren Filiz Akın, "Yaşayacaksam kaliteli yaşayayım, eğer bağımlı olacaksam ve bitkisel hayata gireceksem öleyim. Eşimle birbirimize vasiyet ettik, eğer öyle bir durum doğar ve ötenazi hakkı tanınırsa bunu kullanma sözü verdik. Elbette beni hayata en çok bağlayan şey sevgi ve sizlerin duası" diye konuşmuştu.
Cumhuriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...