E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

'Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan Işık'tan Şiir (Kenan Işık Sağlık Durumu Kenan Işık Son Durum)

Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler. Kenan Işık'ın durumunda değişiklik var mı? Kenan Işık'ın sağlık durumu. Kenan Işık son durumu ne? Kenan Işık ile ilgili bütün haberler turktime.com'da...

12.05.2014 - 09:23
 Kim Milyoner Olmak İster de Kenan Işık tan Şiir

Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler. Kenan Işık'ın durumunda değişiklik var mı? Kenan Işık'ın sağlık durumu. Kenan Işık son durumu ne? 2 ay önce geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda tedavi gören tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık'ın durumunda değişiklik olmamakla birlikte dün akşam yayınlanan ve kendisiyle özdeşleşen yarışma programı"Kim Milyoner Olmak İster"de izleyiciler Işık'ın sesini duyunca stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Kenan Işık ile ilgili bütün haberler turktime.com'da... 

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında duygusal anlar (10 Mayıs 2014)


Kenan Işık'ın yakın arkadaşı Zafer Ergin, bu hafta programa konuk sunucu oldu ve Kenan Işık'ın koltuğuna oturdu. Zafer Ergin'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında duygusal anlar yaşandı

Her hafta bir konuk sunucuyu ağırlayarak olan bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta Zafer Ergin'in sunumu ile sevenleriyle buluştu. Zafer Ergin'in ilk yarışmacısında Kenan Işık'ın seslendirmesiyle bir şiir, yarışmanın sorusu oldu.

Kenan Işık'ın sesini duyan stüdyo konukları ve ekibi, duygusal anlar yaşadı. Yakın arkadaşının sesini duyan Zafer Ergin'de yarışmayı güçlükle suna bildi. Kenan Işık'ın halen hastanede olması ve yoğun bakımdan çıkamamış olması tüm Türkiye'yi derinden yaralamıştı


Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden Açıklama (6 Mayıs 2014)

Geçirdiği kaza sonucunda beyin kanaması geçiren ve halen yoğun bakımda tedavisi süren Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Kenan Işık'ın 47 gündür hastanede tedavisi sürüyor. 

21 Mart 2014 tarihinden bu yana kafa travması nedeniyle Yoğun Bakım Ünitemizde takip edilmekte olan Kenan Işık, bugün beyin-omurilik sıvısının basıncını azaltmaya yönelik bir girişim geçirmiştir. Hastamızın durumu halen stabil olup izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürdürülmektedir.

Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programındaki 'Yeni Bölüm' ifadesi izleyicilerde Kenan Işık iyileşti mi sorusunu akıllara getirdi, fakat Kenan Işık hala hastanede uyutulmaya devam ediliyor. Hastaneden de son açıklama 18 Nisan tarihinde yapıldı. Yani henüz Kenan Işık'ın durumunda bir değişiklik bulunmuyor. TV'de yayınlanan bölümler Kenan Işık'ın hastalanmasından önce çekilmiş ve yedeklenmiş bölümler.


21 Mart'tan beri yoğun bakımda tutulan Kenan Işık sonunda gözlerini açtı. (7 Nisan 2014)
İstanbul Beşiktaş’ta 21 Mart’ta beyin kanaması geçiren ve o tarihten bu yana Amerikan Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören usta tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık gözlerini açtı.
Günlerdir eşine refakatçi olan Beril Işık, “Gözlerini açtı. Bilincinin yerine gelmesini bekliyoruz” dedi. Işık, tiyatrocunun bilinci kapalı olmasına rağmen gözlerini açmasının, dokunmaya tepki vermesinin umutlarını artırdığını söyledi. Amerikan Hastanesi’nin son açıklamasında ise “Hastamızın durumu halen stabil” denildi.

Eşine kitap okuyor!

Tiyatrocuya şiir dinleten, şarkı çalan, Kitap okuyan Işık, şunları söyledi:
“Süreç uzun olacak. Seslenildiğinde, dokunulduğunda yüz ifadesinin mutluluk tablosu çizmesi beni sevindiriyor. Şimdi gözlerini açıyor, dokunulduğunda yüzünde ve vücudunda kıpırdanmalar oluyor. Algıları açık ama bilinci açılmadı. Doktorlar umutlu konuşuyor. Bir an önce bilincinin yerine gelmesini ve bizi tanımasını bekliyoruz.”


67 yaşındaki usta sanatçı 47 gündür uyutuluyor!

Beyin MR’ı çekilen ünlü tiyatrocunun sağlık durumundaki gelişmenin iyi yönde seyrettiği, ancak uyutulmaya devam edilmesi gerektiği öğrenildi. Sanatçının eşi Beril Işık, son gelişmelerle ilgili “MR sonucuna göre herhangi bir komplikasyon durumu yok. Beyindeki ödemin dağılması yönünde tedavi devam ediyor. Durumu stabil” dedi.

Sosyal medyada Kenan Işık'ın sağlık durumun kötüye gittiği yönünde haberlerinin yayılması üzerine Hürriyet muhabirinin ulaştığı ünlü oyuncunun eşi Beril Işık " Durumunda değişiklik yok. Tedavisine devam ediliyor" dedi.

HASTANEDEN ZORUNLU AÇIKLAMA GELDİ

21 Mart Cuma günü beyin kanaması geçiren ve ameliyata alınan Kenan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada "Yazılı ve görsel basında, hastamız Kenan Işık’ın sağlık durumuna ilişkin yorum içeren ve tıbbi durumunu gerçekçi olarak yansıtmayan bazı ziyaretçi görüşleri ve haberler dikkatimizi çekmektedir.
Hastamızın tedavisi, bir önceki açıklamamızda ayrıntılı olarak belirttiğimiz şekilde devam etmektedir. Ciddi kafa travmalarında tedaviye yanıt zaman alabilmektedir. Hayati tehlikesi sürmesine karşın hastamız Kenan Işık’ın durumu stabildir." 
ifadelerine yer verildi.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde ameliyat edilen ve yoğun bakımda tedavisi süren tiyatro sanatçısı ve televizyon sunucusu Kenan Işık'ın ziyaretine bugün İstanbul Üniversitesi'nin eski rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak ve program yapımcısı Fatih Aksoy geldi.

Oyuncu arkadaşları ziyaretine geldi!

Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Zerrin Özer, "İnsanın hayatta çok sevdiği çok az insan oluyor. Onlardan bir tanesi. Dua edeceğim. 48 saat çok önemli dediler. Uyutacaklar. Umarım bütün dileğim bize dönmesi" şeklinde konuştu.
Oyuncu Aliye Uzunatağan da, "Ameliyatı başarılı geçmiş. 48 saati beklemek zorundayız. 48 saat sonra bilgi verecekler. Umarım o 48 saati geçireceğiz" 
dedi.

Yapımcı Fatih Aksoy da, "Öğrendiğim kadarıyla durumu gayet iyi. Doktorları ve ailesi daha doğru açıklamayı yapar. Ameliyatı çok iyi geçmiş" diye konuştu.

"Yoğun bakımda 48 saat çok önemli...

Devlet Tiyatroları Yönetmeni ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nın eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren Işık, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Kenan Işık'ı ziyaret eden Ayşenil Şamlıoğlu, "Ameliyat bitti yoğun bakıma alındı. Durumu stabil, ilk 48 saat çok önemli dedi doktoru. Uyutuluyor şu anda..." dedi.

Alınan bilgiye göre, Kenan Işık, Balmumcu'daki Renaissance İstanbul Bosphorus Otel'isaunasından çıkarken, ayağının kayması sonucu yere düşerek başını sert zemine çarptı. Işık hemen Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ameliyat 3,5 saat sürdü. Sanatçı, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi görüyor.

Hastaneden yapılan açıklamada, "Kenan Işık, kafa travması geçirdiği ifade edilerek bilinci kapalı olarak ambulans ile saat 14.29'da hastanemiz Acil Servisi'ne getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir" denildi..

KENAN IŞIK İÇİN KRİTİK 48 SAAT

Kenan Işık'ın kaza geçirdiğini duyan sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek ailesinden Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Zerrin Özer, "İnsanın hayatta çok sevdiği çok az insan oluyor. Onlardan bir tanesi. Dua edeceğim. 48 saat çok önemli dediler. Uyutacaklar. Umarım bütün dileğim bize dönmesi" şeklinde konuştu.
Oyuncu Aliye Uzunatağan da, "Ameliyatı başarılı geçmiş. 48 saati beklemek zorundayız. 48 saat sonra bilgi verecekler. Umarım o 48 saati geçireceğiz" dedi. Yapımcı Fatih Aksoy da, "Öğrendiğim kadarıyla durumu gayet iyi. Doktorları ve ailesi daha doğru açıklamayı yapar. Ameliyatı çok iyi geçmiş" diye konuştu.


Kenan Işık Kimdir?

Malatya'da doğdu. Ankara Atatürk Lisesi'ni bitirdi. Ankara Meydan Sahnesi'nde profesyonel tiyatro yapmaya on yedi yaşında başladı. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. 1973 yılında dışarıdan sınavlara girerek "Devlet Tiyatrosu" sanatçısı oldu ve bu kurumda uzun yıllar oyuncu, yönetmen ve oyun yazarı olarak görev yaptı.

1996 yılında "İstanbul Şehir Tiyatrolarına Genel Sanat Yönetmeni" olarak atandı ve 2000 yılında "Devlet Tiyatroları"ndan emekli oldu.

ABD, Almanya, Polonya gibi ülkelerde tiyatro araştırmaları yaptı. "Uluslararası Tiyatro Enstitüsü" (ITI) ve "Türk Oyun Yazarları Derneği"nde yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. Çeşitli gazete ve dergilerde "Kültür ve Sanat" üzerine yazdığı yazıların yanı sıra "Yeni Yüzyıl", "Yeni Bin Yıl" ve "Akşam" gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Aynı zamanda çeşitli kitaplarda "Kültür ve Sanat" üzerine bölümler yazdı. Çeşitli ulusal ve uluslararası konferans ve toplantılarda moderatör ve konuşmacı olarak görev aldı. 2002- 2005 yılları arasında İstanbul Kültür Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı.

Profesyonel tiyatro yaşamında 100 yakın oyunda yazar ve/ veya yönetmen ya da oyuncu olarak yer aldı.

"Behçet Bey'in Fötr Şapkası", "Bebek Uykusu", "Olmayan Kadın", "Aşk Hastası" oyunlarının yanı sıra "Keloğlan ve Zülfüsarı" adlı bir de çocuk oyunu yazdı.

Ahmet Hamdi Tanpınar'ın "Huzur", Karen Blixen'in "Ölümsüz Öykü" adlı yapıtlarını ve Turhan Selçuk'un "Abdülcanbaz" adlı çizgi romanını oyunlaştırıp sahneye koydu.

"Bebek Uykusu" ve "Olmayan Kadın" oyunları ile "Kültür Bakanlığı" en iyi oyun yazarı ödülü, "Behçet Bey'in Fötr Şapkası" ile İş Bankası oyun yarışmasını, "Keloğlan ve Zülfüsarı" adlı oyun ile TBMM çocuk oyunları yarışmasından mansiyon, "Olmayan Kadın" ile "Uluslararası Tiyatro Enstitüsü Avrupa Ödülü"nü kazandı. "Huzur" ise "Türk Yazarla Birliği"nin en iyi uyarlama ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu en iyi oyun ödülünü aldı.

Oyun yazarlığının yanı sıra yönetmen olarak da pek çok ödüle layık görülerek, iki kez "Kültür Bakanlığı" en iyi yönetmen, "Ulvi Uraz" en iyi yönetmen, iki kez "İsmet Kuntay" en iyi yönetmen, "Oyun Yazarları Derneği" en iyi yönetmen, "Makedonya Festivali"nde jüri özel ödülünü, Nazım Hikmet'in "İvan İvanoviç Var Mıydı Yok Muydu" oyunu ile "Türkiye Eleştrimenler Birliği" ödülünü, "Avni Dilliğil" en iyi yönetmen ve yine Aziz Nesin'in "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" oyunu ile "Avni Dilliğil" en başarılı prodüksiyon ödüllerini kazandı.

Ayrıca TV çalışmaları ille de çeşitli üniversiteler, medya organları ve dernekler tarafından verilen otuzdan fazla ödülü vardır.

"Araf Yazıları", "Geçti Gitti Kirpiklerimin Arasından", "Uyarlama Oyunları" ve "Tiyatro Oyunları" adlı kitapları ve şiir kaseti var.

2007 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığında Müşavir olarak görev aldı. 2008 yılında bu görevinden kendi isteği ile ayrıldı. Hala İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Sanat Danışmanığı ve ATV'de İcra Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Beril Işık'la evli. Ahmet ve Mehmet adlarında iki çocuğu var.




 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Kim Kardashian ile Kanye West’in düğün davetiyeleri sızdı!
24 Mayıs'ta düğün yapacak Kim Kardashian ile Kanye West’in düğün davetiyeleri medyaya sızdı.
Conchita Wurst kimdir? Conchita Wurst Cinsiyeti Nedir? Şarkısını Dinle...
Conchita Wurst kimdir? Conchita Wurst erkekmi? Conchita Wurst kadınmı? ...
 
Selena Gomez Dergiye Soyundu!
Selena Gomez Dergisine Soyundu
Buse Buse Kına gecesini yaptı kınası yakıldı! Anasını da ağlattı!
Buse Terim'in Kına Gecesi, dün akşam (09 Mayıs Cuma gecesi) Sait Halim ...
Selena Gomez Justin Bieber Aşkı 'Son'lanıyor!
Selena Gomez ve Justin Bieber Aşkı nihayete erdi. Ayrıldılar mı ayrılacaklar mı derken aşk bitti.
 
Serenay Sarıkaya Kimdir? (Serenay Sarıkaya Hakkında Herşey)
Serenay Sarıkaya kimdir? (Serenay Sarıkaya haberleri) haberi ve daha fazlası ...
"Erkekte İlk Takıma Bakarım"
Fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Burcu Esmersoy, evlenme ...
THY'nin Minik Yıldızları Beyaz'ı Şaşırttı! 'Şu anda ağlasam ağlarım' Dedi! İZLE
THY'nin reklam filminde oynayan minik çocuklar Beyaz Şov'a katıldı. Renkli ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
beşiktaş
abd
Euroleague
şampiyonlar Ligi
TCMB
İran
Euro
premier lig
Almazbek Atambayev