Dizinin reyting faturası ona çıkarıldı. İşin perde arkasında ise Özcan Deniz var...
Özcan Deniz’in oynadığı “Samanyolu” dizisi beklenen ilgiyi göremeyince faturası kadın başrol oyuncusu Vildan Atasever’e kesilmişti. Altın Portakal ödüllü Vildan Atasever’in görüntüsüyle Özcan Deniz’in yanına yakışmadığı ve bu durumun dizinin reytinglerine olumsuz yansıdığı iddia edilmişti.
Hatta bu yüzden dizinin kadrosundan çıkartılacağı da gündeme gelmiş ancak yapımcı şirket yalanlamıştı. Yapılan sözleşme gereği Atasever’i diziden uzaklaştıramayan yapımcı şirketin bu yüzden de B planını devreye soktuğu öğrenildi. Bu plana göre de diziye daha gösterişli, seksi bir kadın oyuncu girecek ve Atasever’in rolü azaltılacak. Hatta yeni oyuncunun seçmelerinin gizli şekilde sürdüğü ve bu seçmelere Özcan Deniz’in de katıldığı öne sürüldü. Tüm bu gelişmelerden habersiz olan Vildan Atasever ise yapımcının “Vildan ile yollarımızı ayırmıyoruz” açıklamasından tatmin olmadığı ve bu projeyi kafasında bitirdiği öğrenildi.
Atasever’i diziden gönderme çabalarının ardında Özcan Deniz’in olduğu iddia ediliyor.
‘BAŞARISIZ OLAN KİM?’
Dizinin başarısızlığının Altın Portakal ödüllü Vildan Atasever’e fatura edilmesine kızan hayranları “Kimse Özcan Deniz’den söz etmiyor. Asmalı Konak’tan sonra tek başarılı işi yok. Kimse onu görmüyor” diye tepki gösteriyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...