AHMET DÖĞEN
Son dönemde 3,5 milyonu geçen Mucize gibi yerli filmlerin haftalarca vizyonda kalması yeni filmlerin daha çok salonda seyirciyle buluşma şansını ortadan kaldırıyor. Galatasaylı Wesley Sneijder’in yenge lakaplı eşi Yolanthe Cabau’nun Mehmet Ali Erbil’le başrolünü paylaştığı Polis Akademisi Alaturka’nın ardından Taksim Atlas Sinemaları’nda galası yapılan Settar Tanrıöğen, Caner Özyurtlu, Ozan Özcan ve Esra Dermancıoğlu’nun oynadığı “Hayalet Dayı” filminin vizyon tarihi de yeterli sinema salonu bulunamadığı için ertelendi.
Beren’den frikik
Beren Saat, Fatmagül’ün Suçu Ne'de yengesini oynayan Esra Dermancıoğlu’nu galada yalnız bırakmadı. Gömleğinin açılan düğmeleri nedeniyle frikik veren Saat, “Filmin fragmanını gördüm, çok merak ettim” dedi.
akşam
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...