Solcu basını suçlayan Berlusconi, eşini yerden yere vururken, "Aslına bakılırsa toplumun önünde özür dilemesi gereken Veronica, boşanmayı istemesi gereken de benim. Ama öyle görünüyor ki onun boşanma isteğini kabul edeceğim. Bu sefer gerçekten bitti" dedi. Berlusconi, artık Veronica’nın özür dilemesinin bile 19 yıllık evliliği kurtaramayabileceğini sözlerine ekledi.
Corriere della Sera Gazetesi’ne konuşan Berlusconi, "Bu, solcu basının bana karşı kriminal kampanyası. Tesadüfe bakın ki, Veronica ne zaman bir seçim arifesine gelsek, bu türdeki tuhaf çıkışlarıyla karşıma geliyor. Kendisi bunu, geçmiş iki yıl içinde üçüncü keredir yapıyor" dedi. Berlusconi-Veronica çekişmesi İtalyan kamuoyunu ikiye böldü.
Berlusconi’den resimli savunma
Berlusconi, dün Chi dergisine gönderdiği bir resimle masumiyetini savundu. Noemi ve anne-babasıyla kadeh kaldıran Berlusconi, bunun bir aile ve dostluk etkinliği olduğunu belgeliyor.(hürriyet)
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...