CHP’de ön seçime girecek Cumhurbaşkanı adayları için imza süreci sona erdi. 116 milletvekili Ekrem İmamoğlu’na imza verdi. İlk imza, Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş'ten Ekrem İmamoğlu için geldi. Gezmiş; "Ekrem başkanımız partimizde adaydır kendisine olan inancımız tamdır. Halkta karşılığı çok yüksek ve bu işi yönetebilecek biri halkın iradesini arkasına aldı" sözleriyle İmamoğlu'na desteğini bir kez daha açıkladı.
Elvan Işık Gezmiş'in açıklamaları şöyle:
-Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ön seçim yapacak olan CHP'de imza toplama süreci tamamlandı. 116 milletvekilinden destek alarak tek aday olarak sürece katılacak olan Ekrem İmamoğlu'na ilk imza sizden geldi bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?
Biz bir demokrasi mücadelesi yapıyoruz. İlk defa bir ön seçim yapılıyor partimizde ve bu gerçekten çok kıymetli birşey demokrasi açısından. Ekrem başkanımız adaydır kendisine olan inancımız tamdır. Halkta karşılığı çok yüksek ve bu işi yönetebilecek biri halkın iradesini arkasına aldı. Sayın Ekrem İmamoğlu'nun başarılı olacağını düşünüyoruz. Destekliyoruz ve yanındayız.
HİLAL BÜYÜKKAYA/ TURKTIME
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...