İtalya'nın güneydeki Bari kenti yakınlarında Conversano kasabasında, nedeni gaz kaçağı olduğundan şüphelenilen bir patlama sonucu 2 apartmanın çöktüğü, enkazdan 10 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı bildirildi.
Ülkenin güneydoğusundaki Conversano kasabasındaki patlamanın, saat 08.45'de meydana geldiği, enkazdan çıkarılan yaralıların durumunun ağır olmadığı ifade edildi.
Arama-kurtarma ekiplerinin, enkaz altında kaldığı tespit edilen Hollandalı bir aileyi arama çalışmaları devam ediyor. Ailenin, bölgeye kısa bir süre önce geldiği kaydedildi.
Binaların çökmesine gaz sıkışmasından kaynaklanan kuvvetli bir patlamanın yol açmış olabileceği belirtiliyor.
sabah
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...