E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Katili genç kızı 2 kez gömdü! 

Manisa'da yaşayan Ali Uysal, 21 yaşındaki Pelin Karaca'yı önce boğdu, sonra arabayla üstünden geçerek öldürdü.

12.10.2024 - 11:37
Katili genç kızı 2 kez gömdü!

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 17 Eylül'de çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan ve eski komşusu Ali Uysal (37) tarafından öldürülüp cesedi 70 km uzaklıktaki Uşak'ın Eşme ilçesinde ormana gömüldüğü ortaya çıkan Pelin Karaca (21) cinayetiyle ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Pelin Karaca'nın katil Ali Uysal tarafından önce boğularak öldürüldüğü, daha sonra olaya kaza süsü vermek için araba ile üzerinden geçildiği anlaşıldı.

CESETİ ARABAYLA 70 KM TAŞIMIŞ

Sabah'ın haberine göre Talihsiz genç kızın Ali Uysal tarafından evlerinin yakın olan kırsal Türkmen Mahallesi'nde öldürüldükten sonra burada toprağa gömüldüğü, ancak yakalanabileceğini düşünerek cesedi yaklaşık 70 km uzaklıktaki Uşak'ın Eşme ilçesine arabayla taşıdığı, ikinci kez buraya gömdüğü belirlendi. Ayrıca katil Ali Uysal'ın Pelin Karaca'nın annesi Nihal Karaca'ya ait 700 metrekare araziyi vekaletname ile 280 bin liraya satıp, parayı vermediği belirtildi.

ACILI ABLA KONUŞTU: KARDEŞİM 3 KEZ TOPRAK GÖRDÜ

Kız kardeşinin 3 kez toprağa gömüldüğünü anlatan Ebru Karaca, "Kardeşim canice öldürüldü. Edindiğimiz bilgilere göre cinayet Alaşehir Türkmen Köyü'nde yaşanmış. Katil Pelin'i Türkmen Köyü'ne gömmeye çalışmış. Ancak orada yakalanabileceğini düşündüğü için cesedi Eşme'ye götürmüş. İkinci kez Eşme Gölet kenarına gömmüş. Kardeşimin cesedi Eşme'den çıkarıldıktan sonra üçüncü kez cenaze töreninin ardından mezara defnedildi. Kardeşim 3 kez toprak gördü" dedi.

280 BİN LİRA KAYIP

280 bin liralık paralarının da kaybolduğunu anlatan Ebru Karaca, "Annemin bir 700 metrekare bir arazisi vardı. Katil Ali Uysal, annemin üzerine olan araziyi vekâletname ile 280 bin liraya satmış. Şu an bu para ortada yok. Bu paranın akıbetini de bilmiyoruz" şeklinde konuştu.

"EN AĞIR CEZA NE İSE KATİLE O VERİLSİN"

Acılı abla Ebru Karaca, "Cumhurbaşkanımız annem ve babamla görüştü. Başsağlığı diledi. En ağır ceza ne ise katile o verilsin. Gencecik 21 yaşında bir genç kız cinayete kurban gitti. Kardeşim gitti. Bir ananın yüreği yandı. Bizi mahvetti. Büyük bir acı yaşadık. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Çok üzgünüz. Acımızı tarif edemiyoruz" dedi.

"KATİLE ABİ DEDİK"

Katil Ali Uysal'ı ailelerinden biri gibi gördüklerini anlatan Ebru Karaca, "Ali Uysal'a hep abi dedik. Annesine 'anne' dedik. Evimize kadar aldık. Ekmeğimizi paylaştık. Derdimizi ona anlattık. Yeri geldi ağladık. Yeri geldi güldük. Cinayeti neden işlediğine dair aklımıza hiçbir sebep gelmiyor. Kazayla öldürdüğünü söylemiş. Asla buna inanmıyoruz. Yalan söylüyor. Polislerden aldığımız bilgiye göre ilk önce boğmuş, daha sonra arabayla ezmiş çocuğu. Kaza süsü vermek için böyle bir şey yapmış" dedi.

"ÖLÜM ONUN İÇİN KURTULUŞ OLUR"

Ebru Karaca, "Katilin verdiği ifade de akla mantığa yatkın bir ifade değil. Katil ifadesinde, 'Freni boşanan arabanın önündeki Pelin'in aracın altında kaldığını söylemiş. Böyle bir şey olamaz. O arabanın el freni var. Bu ifadenin yalan olduğunu düşünüyorum. Katil Ali Uysal, ömrünün sonuna kadar cezaevinde kalsın. Ömrü orada bitsin. Hiçbir zaman çıkmasın. Ölüm onun için kurtuluş olur. Bize büyük bir acı yaşattı. Katil kızımıza nasıl kıydıysa, o aynısını çeksin. Ölmesin. Ömrü demir parmaklıklar arkasında bitsin" dedi.

KARDEŞİM 3 KEZ TOPRAĞA GÖMÜLDÜ

Kız kardeşinin 3 kez toprağa gömüldüğünü anlatan Ebru Karaca, "Kardeşim canice öldürüldü. Edindiğimiz bilgilere göre cinayet Alaşehir Türkmen Köyü'nde yaşanmış. Katil Pelin'i Türkmen Köyü'ne gömmeye çalışmış. Ancak orada yakalanabileceğini düşündüğü için cesedi Eşme'ye götürmüş. İkinci kez Eşme Gölet kenarına gömmüş. Kardeşimin cesedi Eşme'den çıkarıldıktan sonra üçüncü kez cenaze töreninin ardından mezara defnedildi. Kardeşim 3 kez toprak gördü." ifadelerini kullandı.

"BAŞKA ANNE BABALAR AĞLAMASIN"

Acılı baba Nuh Karaca, "Cumhurbaşkanımız en acı günümüzde aradı. Başsağlığı diledi. Allah razı olsun. Pelin de Cumhurbaşkanımızı çok severdi. Cumhurbaşkanımız, 'Gereken yapılacak. Pelin'in kanı yerde kalmayacak. Adalet yerini bulacak" dedi. Ben de 'Katile en ağır ceza verilsin' dedim. Benim başım yandı. Biz ağladık. Başka çocuklar yanmasın. Başka anne babalar ağlamasın. Cumhurbaşkanımız eşimle de görüştü. Ona da başsağlığı diledi. Katile en ağır ceza verilirse acımız bir nebze olsun azalacak" dedi.

DÜŞMAN İÇİMİZDEN ÇIKTI

Katil eski komşularının oğlu olduğunu ifade eden Nuh Karaca, "Altlı üstlü oturduğumuz eski komşumuzdu. Ekmeğimizi yedi canımızı yaktı. Evimize devamlı girip çıkan, yemeğimizi, çayımızı, kahvemizi içen bir insandı. Düşman içimizdenmiş. Güvendiğimiz bir insandı. Koynumuzda yılan beslemişiz. O yılan bizi soktu gitti" şeklinde konuştu.

OLAY

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 17 Eylül'den bu yana haber alınamayan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın ailesi, polise başvurmuştu. Karaca'nın bulunması için çalışma başlatan polis ekipleri, aynı mahallede oturan 37 yaşındaki Ali Uysal'ı gözaltına almıştı.

Uysal, ifadesinde tartıştıkları esnada aracının freninin boşaldığını, aracın önünde olan Pelin Karaca'yı altına alarak ölümüne sebep olduğunu, cesedini Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Alahabalı Mahallesi yakınlarındaki ormanlık araziye gömdüğünü belirtmişti.

Tutuklanan şüphelinin tarif ettiği yerde yapılan aramada kadının cenazesi bulunmuştu.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gebze Belediye hayvanları hedef aldı! Onlarca kedi ve köpeği öldürdüler
AK Parti tarafından Meclis’e sunulan "Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik ...
Tekirdağ'da feci kaza: İki doktor hayatını kaybetti
Tekirdağ'da sürücüsünün kontrolünden çıkan cipin istinat duvarına çarptığı ...
Halk Eğitim Müdürü makam odasında intihar etti
Şanlıurfa'da İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa Gündüz makam odasında beylik tabancasıyla intihar etti.
 
Meteoroloji saat vererek uyardı! 3 bölgede sağanak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre ülkemizin ...
Bakan Yerlikaya duyurdu: Suç örgütlerine operasyon!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuyu-32 ve Kuyu 33 operasyonlarına ilişkin detayları paylaştı.
Sahte mehdi tutuklandı
Çanakkale Bayramiç'te kendisini mehdi ilan ederek müritleriyle birlikte ...
 
Ambulans şoförünü darp eden şahıs tutuklandı
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hasta taşıyan ambulansın önünü kesip sürücüyü ...
Antalya merkezli 25 ilde 1,5 milyar liralık siber operasyon: 37 tutuklama
Antalya merkezli 25 ilde, yasa dışı bahis ve şans oyunlarında kanuna muhalefet ...
İçişleri Bakanı, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in ailelerine başsağlığı diledi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, cinayete kurban giden İkbal Uzuner ve Ayşenur ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gaziantepspor
Euroleague
TCMB
Mersin İdmanyurdu
burçin terzioğlu
TV8
emrah yılmaz
Danimarka
Fitch