Star gazetesinin haberine göre, yaklaşık 5.8 milyon varandaşı ilgilendiren Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerinde takvim belli oldu.
Buna göre, 2'nci KEY ödemesinden yararlanacak kişilerle ilgili listeler 26 Haziran tarihine kadar Emlak Bankası'na teslim edilecek.
Emlak Bankası da hesaplamaları 2 ay içinde tamamlayarak ödemeleri ağustos ayı sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyor.
2'nci KEY ödemelerine ilişkin süre çok sayıda itiraz dilekçesinin verilmesi nedeniyle 6 ay ertelenmişti.
1'inci KEY ödemesinden yararlanamayan veya KEY tutarını düşük bulan hak sahiplerinden yaklaşık 1.5 milyon adet itiraz dilekçesi geldi.
Ayrıca 3 milyon hatalı hak sahibi ile 1.3 milyon vatandaşlık numarası tespit edilemeyen hak sahibinin bilgilerinin de kontrol edilmesi gerekiyordu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...