Beşiktaş, Sezer Öztürk'ün transferi için kendisi ve Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 1,5 milyon Euro ödeme yapacak.
Sezer Öztürk ise 3 yılda toplam 3 milyon Euro alacak.
Beşiktaş, Sezer'e ilk yıl için 900 bin Euro, ikinci yıl için 1 milyon Euro, üçüncü yıl için de 1 milyon 100 bin Euro para ödeyecek.
Sezer ayrıca maç başına da 12 bin 500 Euro kazanacak.
ENERAMO DA AÇIKLANDI
Beşiktaş, Sezer Öztürk ve Fenerbahçe ile anlaştığını açıklamasının ardından bir transferi daha borsaya bildirdi.
Sivasspor'un golcüsü Michael Enaramo ile görüşmelere başlandığını borsaya bildiren siyah-beyazlılar, Nijeryalı oyuncunun transferinde de mutlu sona çok yakın.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, "Futbolcu Michael Eneramo'nun transferi için oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.
ntvmsnbc
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |