Saadet Partisi 2007 seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere önemli bir toplantı yapacak. Toplantıda, AKP’nin yüzde 47 oy almasının analizi ve Saadet Partisi’nin yüzde 2,3 oy alması, masaya yatırılacak.
Toplantıya başta 54. Hükümetin Başbakanı Prof Dr Necmettin Erbakan olmak üzere, SP Genel Başkanı Recai Kutan ve Genel Başkan Yardımcılarının katılması bekleniyor.
Toplantıda tabanın, “fikirlerin değil, yönetimin değişmesini istiyoruz” yönündeki talepleri masaya yatırılacak. Toplantıyı talep eden Kutan’ın, her türlü çözüm önerisine açık olduğu belirtildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...