E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Adnan Küçük

İT İTİ, AMERİKA ELİ KANLI SİYONİST NETENYAHU’YU KORUR
27 Temmuz 2024 Cumartesi

Gazze bölgesinde 7 Ekim’den bu yana korsan İsrail devletinin Müslümanlara yönelik soykırım suçunu da aşan insanlık katliamı mahiyetindeki vahşeti devam ediyor.

Bu katliamlarda 40.000’den fazla masum, korumasız sivil insanlar hayatını kaybetti. Katledilenlerin çok büyük ekseriyeti, korumasız, silahsız, masum çocuklar (16.000’den fazlası çocuk) ve kadınlar (11.000 civarında kadın)’dır. Geri kalanların çok büyük ekseriyeti de bir kısmı yaşlı, bir kısmı da silahsız, savunmasız erkeklerdir.

Bu katliamların emrini veren kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu’dur.

40.000’den fazla masum, korumasız sivil insanın kanı elinde olan Netenyahu hakkında, BM Adalet Divanı tarafından, hem soykırım suçlaması yapılmış hem de Başsavcı Netenyahu hakkında tutuklama talebinde bulunmuştur.

Esasen insanlık Holokost’u gerçekleştirdiği belirtilen Hitler’i ne kadar kınıyorsa, Netenyahu’nun da vicdan ve ahlak sahibi tüm insanlar tarafından en ağır şekilde kınanması gerekiyor. Hak, adalet, vicdan, ahlak, insaf bunu icap ediyor.

Özellikle tüm dünyaya, İnsan haklarının en büyük savunucuları olarak nam salan Batılı devletlerin yöneticilerinin bu kınamaları yapması gerekiyor.

“Katliamla, katliamların desteklenmesi ile insan hakları savunuculuğu birlikte olamaz. Yani ben insancılım, bir insana haksız yere zarar verilmesine kesinlikle karşıyım, hak ve adaletin gerçekleşmesini tüm benliğimle savunurum” diyen bir kişi, aynı zamanda mutlak haksız olarak gerçekleştirilen katliamlara destek veriyorsa, burada tutarsızlık var demektir.

Bu tutarsızlıkta, bu kişinin insancıllık, hak, adalet vb. söylemlerinin hiçbir manası yoktur. Bu kişi, bu insani değerleri ahlaksızca istismar ediyor demektir.

Kısaca ifade etmek gerekirse, VİCDAN, AHLAK, ADALET, İNSAN HAKLARI, HÜRRİYET, İNSAN ONURU VE TÜM BU DEĞERLERE YASLANAN ÇAĞDAŞLIK İDDİASINDAKİ MEDENİYET, Uluslararası Adalet Divanı tarafından hakkında soykırım suçlarını işlediği belirlemesi yapılan, bu suçlamayla bağlantılı olarak hakkında tutuklama talep edilen, yer kürede vicdan sahibi tüm insanlar tarafından 40.000’den fazla masumun katili, soykırımcı olarak nitelenen NETENYAHU’nun mutlaka lanetlenmesini, tecrit edilmesini, katliama yönelik hiçbir fiilinin onaylanmamasını, hatta BM’nin yetkili karar organlarının inisiyatifi ile katliamlarının engellenmesini gerekli kılıyor.

Amerika’nın Görünen İnsani Kimliği

Amerika, dünyada oluşturduğu algıya göre;

- Demokrasi standardının en yüksek olduğu ülkelerden birisidir;

- İnsan hakları standardının en yüksek olduğu ülkelerden birisidir;

- İnsan onurunun korunma standardının en yüksek olduğu ülkelerden birisidir;

- Adalet standardının en yüksek olduğu ülkelerden birisidir;

- Hürriyet standardının en yüksek olduğu ülkelerden birisidir;

- Haksızlığa karşı koyma standardının en yüksek olduğu ülkelerden birisidir;

- İnanç hürriyeti ve çoğulculuk standardının en yüksek olduğu ülkelerden birisidir;

Bunlar insani değerlerden sadece bazıları ile alakalı belirlemelerdir.

Bütün bunların varlığı, bunların lüzumlu kıldığı şartların varlığına bağlıdır. Yani katil birisi mutlak korunuyorsa, insan hakları ve adaletin varlığından söz edilemez.

Mesela inanç hürriyetinin gereği olarak belli din mensuplarına, masumane ve hukuki zeminde dinlerini ifade etme, toplantı ve gösteri yürüyüşü hürriyeti tanınmıyorsa, “İnanç hürriyeti ve çoğulculuk standardının en yüksek olduğu ülkelerden birisi” şeklindeki belirleme yersizdir. Bu durumda, hakikatin ters yüz edilmesi durumu söz konusudur.

Yukarıdaki Amerika ile alakalı belirlemelerden soykırım ve insanlığın katledilmesi ile alakalı insani değer bağlamında Amerika’ya yönelik bir değerlendirme ve tartım yapacağız.

Katil Netenyahu’nun ABD Kongresinde Konuşturulması ve Alkışlanması

Uluslararası Adalet Divanı tarafından hakkında soykırım suçlarını işlediği belirlemesi yapılan, bu suçlamayla bağlantılı olarak hakkında tutuklama talep edilen, yer kürede vicdan sahibi tüm insanlar tarafından 40.000’den fazla masumun katili, soykırımcı olarak nitelenen NETENYAHU, 24 Temmuz 2024 günü Amerikan Kongresinde konuşturuldu.

Netenyahu, Kongre’de 58’i ayakta olmak üzere, 79 kez coşkulu bir şekilde alkışlandı. Katil Netanyahu’nun girişindeki alkış tam 3 dakika 40 saniye sürdü. Netanyahu, ABD Kongresi’nde ayakta alkışlanırken, İsrail Gazze’deki katliamlarına devam ediyordu.

Bu coşkulu alkışlamanın manası şudur: “Ey Netenyahu! Senin yaptığın katliamları bütün ruhumuzla tasdik ediyoruz, destekliyoruz, sen ne kadar katliam yaparsan yap, biz seni sonuna kadar mutlak olarak destekliyoruz”.

Bu arada bir ayrıntıya daha yer vereyim.

Kongre’nin üyelerinin tamamı SOYKIRIMCI KATİL NETENYAHU’yu alkışlamadı, bazı üyeler protesto ettiler. Yani Kongre üyelerinin tamamı, vicdandan, ahlaktan, adaletten, insaftan mahrum değildir; bu değerlere sahip olanlar Netenyahu’yu protesto ettiler.

Demokrat senatörlerin 23’ü, Demokrat Temsilciler Meclisi üyelerinin ise 73’ü Netanyahu'yu protesto ederek konuşmaya katılmadılar. Cumhuriyetçi senatörlerle Temsilciler Meclisi üyelerinin tamamı Kongre’ye katılarak katil soykırımcı Netenyahu’yu coşkulu şekilde alkışladılar. Protesto eden Kongre üyeleri, protestolarını oturuma katılmayarak yaptılar.

Katil Siyonist Netanyahu Kongre’de alkışlanırken, Kongrenin Filistin kökenli tek Üyesi Rashida Tlaib, elinde “Soykırım suçlusu” yazan bir pankart tuttu. Pankartın diğer yüzünde de “Savaş suçlusu (War Criminal)” ifadesi yer aldı.

Kongre’de bunlar yaşanırken, Kongre çevresinde de, Netanyahu'nun Gazze politikasına tepkilerini ortaya koymak üzere binlerce kişi protesto gösterileri düzenledi.

Netenyahu’nun konuşmalarını protesto eden gruplara müdahale eden polisler, çok sayıda göstericiyi gözaltına aldı.

Netenyahu’nun konuşmasına verilen tepki bağlamında Amerika’da iki grup insanın mevcudiyetinden söz edilebilir.

(1) Netenyahu’nun katliamlarını destekleyen, ABD Yönetimi, Kongre üyelerinin bir kısmı ve bazı toplumsal kesimler. Bunlarda, vicdan, ahlak, insan hakları, insan onuru, adalet duygusu vb. insani değerler mevcut değildir.

(2) Netenyahu’nun katliamlarını protesto eden Kongre üyeleri ve toplumsal kesimler. Bunlar, vicdan, ahlak, insan hakları, insan onuru, adalet duygusu vb. insani değerlerin mevcut olduğu kişilerdir.

Netenyahu’nun İnkarcı Sözleri

Netanyahu, ABD Kongresi’nde yaptığı konuşmada, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail saldırılarında 40 bine yakın kişinin öldürüldüğü Gazze Şeridi’nin Refah kentinde “neredeyse hiçbir sivili öldürmediklerini” öne sürdü.

Bunun manası, 9 aydır süren katliamı örtbas etme çabasıdır. Bir diğer ifadeyle, Netenyahu tüm vicdan, ahlak, onur sahibi insanların aklıyla alay etme çabasıındadır.

Netenyahu, bütün insanlığın gözünün içine baka baka, “ben 40.000’den fazla masum korumasız insanı katletsem de, siz bunları görmeyin, benim yaptığım katliam değildir, bu insanları katletmek benim hakkımdır” demek istiyor.

Aslında SİYONİZM, tam da böyle bir şeydir. Netenyahu, dünyaya “ben Siyonizm namına en masum insanları katletsem de bu hakkıma itiraz edemezsiniz” mesajı veriyor.

Bu şekilde, Siyonizmle Faşizm arasında “kendi ırklarını üstün görüp, başkalarını katletmeyi kendileri için hak bilme” konusunda hiçbir farkın olmadığı ortaya çıkmış oldu.

Siyonizmle Faşizm arasındaki en temel fark, Faşistler (nasyonal sosyalistler de bu kapsama dâhil edilebilir) dışında dünyanın büyük ekseriyetinin Faşizme karşı olmalarıdır. Oysa Siyonizm’e ve haksız katliamlarına, insanlığın büyük ekseriyeti karşı çıksa da, dünyanın en güçlü ülkelerinin yönetimleri ve etkili çevreler destek veriyor. Bu yönü itibariyle, fiiliyatta Siyonizm, Faşist eğilimlere göre çok daha tehlikeli ve zararlıdır. Çünkü başta BM olmak üzere dünyanın en güçlüleri, tüm mekanizmaları ile Siyonizm’i kayıtsız şartsız destekliyorlar.

İt İti, Amerika da Katil Siyonist Netenyahu’yu Korur

Amerika, insan hakları şampiyonu olarak biliniyor; insan hakları şampiyonu olarak bilinen Ülkenin Kongre üyeleri bu katili nasıl alkışlayabilir? Sorusu akıllara takılıyor.

Bu soruya cevap kapsamında bazı atasözlerimiz var. bunlardan bir kısmı şu şekildedir.

Kişi sevdikleri ile beraberdir; İt İt’in etini yemez; İt İti korur.

Bu atasözlerimizden sonuncusunun, Kongre üyelerinin Netenyahu’yu alkışlamaları ile birebir uyumlu olduğu söylenebilir.

Samimi, dürüst, ahlaklı, vicdanlı bir Müslüman, hakikaten samimi ise, haksız yere mağdur edilen bir Müslümanı ya da bir başka kişiyi sonuna kadar korur; onu korumadığı takdirde, Müslümanlıktan, vicdandan ve ahlaktan tamamen nasipsiz demektir.

Bir atasözümüz daha var: “Arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim”.

Bu sözle uyumlu olarak şu söylenebilir: Siyonistleri, bütün katliamlarından dolayı koruyanlar, destekleyenler ve alkışlayanlar Siyonist’lerin CAN arkadaşlarıdırlar.

Bir katili, katliamlarından dolayı koruyan kişiler, katilin bütün katliamlarının ortağıdır.

Bütün bunlardan sonra, kısaca şunlar da söylenebilir:

ABD Kongre’sinde, Siyonist, soykırımcı katil Netenyahu’yu konuşturarak onu ayakta alkışlayan Kongre üyeleri, ABD yönetimi ve etkili çevreler, hem eli kanlı katil Siyonistlerin candan arkadaşları, hem de Siyonist Netenyahu’nun katliamlarının mutlak ortağıdırlar.

Netenyahu’yu alkışlayanlar, Canavarlığı, soykırımcılığı, katilliği “insanlık” olarak göstermeye kalkışan ahlaksızlar ve vicdansızlar güruhudur.

Amerikan Kongresi, alkışlama fiili ile “İtin İti koruması”na benzer şekilde, “katil Siyonist Netenyahu’yu, O’nun bütün katliamlarını ve soykırım fiillerini korumaktadır.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bu konuya ilişkin değerlendirmesi şu şekildedir:

“Tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler çağımızın Hitler'lerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyorlar. 40.000 insanın katilini kahraman gibi ağırlarken yüzleri kızarmıyor. Adalet, hukuk, kural, merhamet, şefkat, vicdan yok. Barış için sorumluluk almak yok. İnsanlığın umudunu artıracak hiçbir çaba yok. Zalimin zulmünden dolayı adeta itibar gördüğü, mazlumun hakkının yok sayıldığı bir cinnet haline hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi? Hani özgürlük? Hani insan hakları? Hani İnsan Hakları Beyannamesi'ndeki alt alta yazılmış maddeler”?

Artık hak ve adalet yerine salt kendi menfaatlerini esas alan, zayıfa ve kendinden olmayanlara hayat hakkı tanımayan Batı medeniyetinin VAHŞİ kimliği, katil Netenyahu’nun en üst perdeden alkışlanarak desteklenmesiyle bariz bir şekilde ortaya çıkmış görünüyor. Vicdansız Siyonizm destekçilerinin insan haklarından bahsetmesi, bu kavramın hayasızca istismarından başka bir şey değildir.

ABD öyle birbirine zıt görünümlü iki yüzlü sahtekâr bir devlettir ki, önce savaş çıksın diye silah satar, sonra da barış havarisi kesilir, bir yandan insanları katlederken, aynı anda insan haklarını savunur görünür, önce ülkeleri işgal eder, bu işi söz konusu ülkelere demokrasi ve hürriyeti getirmek için yaptığını söyler.

E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Bu yazı 17242 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
15 TEMMUZ: NİÇİN DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜDÜR?
7/15/2024
2024 AMERİKAN SEÇİMLERİ ÇOK BÜYÜK HADİSELERE GEBE GÖRÜNÜYOR
7/5/2024
31 MART SEÇİMLERİ: DERSLER, MESAJLAR, TEPKİLER, RUH KAYBI (7)
6/20/2024
31 MART SEÇİMLERİ: DERSLER, MESAJLAR, TEPKİLER, RUH KAYBI (6)
6/7/2024
31 MART SEÇİMLERİ: DERSLER, MESAJLAR, TEPKİLER, RUH KAYBI (5)
5/23/2024
31 MART SEÇİMLERİ: DERSLER, MESAJLAR, TEPKİLER, RUH KAYBI (4)
5/10/2024
31 MART SEÇİMLERİ: DERSLER, MESAJLAR, TEPKİLER, RUH KAYBI (3)
4/30/2024
31 MART SEÇİMLERİ: DERSLER, MESAJLAR, TEPKİLER, RUH KAYBI (2)
4/20/2024
31 MART SEÇİMLERİ: DERSLER, MESAJLAR, TEPKİLER, RUH KAYBI(1)
4/9/2024
“ZİBİDİ”LİK İTHAMINI SAHİBİNE AYNEN İADE EDİYORUM!
3/29/2024
31 MART SEÇİMLERİ DEM’LENEN CHP İÇİN HÜSRANLA SONUÇLANABİLİR
3/21/2024
6 ŞUBAT 2023: UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ (3)
3/7/2024
6 ŞUBAT 2023: UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ (2)
2/20/2024
6 ŞUBAT 2023: UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ (1)
2/6/2024
TERÖR ÖRGÜLERİ İÇİN ÖNEMLİ OLAN İDEOLOJİ DEĞİL KULLANILIR APARAT OLMALARIDIR
1/22/2024
İŞGALE MEŞRU MÜDAFAA, HAKLI DİRENİŞE DE TERÖRİZM DENİYOR
1/10/2024
CUMHURİYET HALK PARTİSİ İSMİNİ KORUMA KANUNU ÇIKARILMALI
12/25/2023
CAN ATALAY VAKASINDA NİHAÎ ÇÖZÜM TBMM’NİN DEVREYE GİRMESİDİR
12/14/2023
GAZZE’DE MÜSTEMLEKE GÜÇLERİN GERÇEK KİMLİĞİ PAZARA SERİLDİ
11/27/2023
EĞİTİMİMİZİN TEMEL SORUNLARI: DİN EĞİTİMİ VE ÖĞRETİMİ (3)
11/13/2023
EĞİTİMİMİZİN TEMEL SORUNLARI: DİN EĞİTİMİ VE ÖĞRETİMİ (2)
10/22/2023
EĞİTİM SİSTEMİMİZLE ALAKALI DEĞERLENDİRMELER: MEB’İN ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITMASI (1)
9/22/2023
OTORİTER MİLİTAN LAİKÇİ KİMLİKLE BÜTÜNLEŞTİRİLEN KARMA EĞİTİMİN ÇOĞULCULAŞTIRILMASI
8/8/2023
15 TEMMUZ RUHU GÜCÜNÜ NE ÖLÇÜDE KORUYOR?
7/15/2023
DEPREM BÖLGESİ HATAY’DA BAYRAM VE HÜZÜN BİR ARADA
6/30/2023
CHP İktidar Olabilir mi?
6/20/2023
14 VE 28 MAYIS SEÇİMLERİ: “SAHTE” VE ÇELİŞKİLİ SİYASETİN YENİLGİSİ
6/6/2023
KILIÇDAROĞLU’NUN SEÇİM STRATEJİSİ: “KİMLİKSİZLİK VE OMURGASIZLIK”
5/23/2023
14 MAYIS SEÇİMLERİNDE REHAVETE KAPILAN KAYBEDER
5/9/2023
CHP VE HDP’NİN ÖZERKLİK VAADİ: TÜRKİYE’NİN PARÇALANMASININ ÖN AŞAMASI MI?
4/26/2023
MİLLET İTTİFAKININ PKK GÜDÜMLÜ HDP’YE MAHKÛMİYETİ
4/13/2023
14 MAYIS SEÇİMLERİ: İYİCE PRESLENEN İYİ PARTİ İLE HDP İTTİFAKI
4/1/2023
KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ: BİRİNDEN NUR AKAR, BİRİNDEN KİR (3)
3/15/2023
KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ: BİRİNDEN NUR AKAR, BİRİNDEN KİR (2)
3/4/2023
KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ: BİRİNDEN NUR AKAR, BİRİNDEN KİR (1)
2/21/2023
VAKİT, KİN VE HUSUMET DEĞİL, DUA VE VEFA VAKTİDİR
2/10/2023
BAŞÖRTÜSÜNE ANAYASAL GÜVENCE SAĞLANMASINA GEREK VARMI?
1/27/2023
6’LI MASANIN 6+1 FORMÜLÜ YÖNETİMDE NE KADAR İŞLEVSEL OLABİLİR?
1/12/2023
İMAMOĞLU, MENDERES VE ERDOĞAN’IN MAHKÛMİYETLERİ: HANGİSİ MAĞDUR?
12/25/2022
CHP GAYRI MİLLÎ BİR PARTİ MİDİR?
12/12/2022
SAHİPSİZ KÖPEKLERE BARINAK YAPMAYAN BELEDİYE BAŞKANLARININ GÖREVLERİNE SON VERİLMELİ
11/28/2022
PKK DİYE MÜSTAKİL BİR TERÖR ÖRGÜTÜ YOKTUR: “NOKTA”
11/17/2022
AB ÜYESİ ÜLKELERİN POLİTİKA ÜRETME YETERSİZLİĞİNİN AĞIR BEDELLERİ
11/8/2022
AİLENİN SAPKINLIK VE SALDIRILARA KARŞI KORUNMASI: 30 EKİM YÜRÜYÜŞÜ
10/28/2022
AVRUPA ADALET DİVANI: SEVSİNLER SİZİN ÇOĞULCULUK ANLAYIŞINIZI
10/16/2022
CHP’NİN KİMLİĞİNİ BİLEN VAR MI? (6)
10/5/2022
CHP’NİN KİMLİĞİNİ BİLEN VAR MI? (5)
9/25/2022
CHP’NİN KİMLİĞİNİ BİLEN VAR MI? (4)
9/14/2022
CHP’NİN KİMLİĞİNİ BİLEN VAR MI? (3)
9/4/2022
CHP’NİN KİMLİĞİNİ BİLEN VAR MI? (2)
8/24/2022
CHP’NİN KİMLİĞİNİ BİLEN VAR MI? (1)
8/13/2022
NATO’NUN KURULUŞ AMACI VE TERÖRİZMLE İMTİHANI (5)
8/2/2022
NATO’NUN KURULUŞ AMACI VE TERÖRİZMLE İMTİHANI (4)
7/23/2022
NATO’NUN KURULUŞ AMACI VE TERÖRİZMLE İMTİHANI (3)
7/13/2022
NATO’NUN KURULUŞ AMACI VE TERÖRLE İMTİHANI (2)
7/3/2022
NATO’NUN KURULUŞ AMACI VE TERÖRLE İMTİHANI (1)
6/22/2022
AMERİKADA BİR CİNSEL SAPIK DAHA “VAHŞİCE” İDAM EDİLDİ(!?!?)
6/10/2022
II. ABDÜLHAMİD: MUTLAK İSTİBDADÇI, KIZIL SULTAN MI?
6/2/2022
EVLADLARINI BU VATAN UĞRUNA ŞEHİD VERENLER İÇİN EN ACI OLAN…
5/26/2022
DEMOKRATİK YOLLARLA DEMOKRASİYE GEÇİŞ: 14 MAYIS 1950
5/17/2022
İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİN FESHİ KARARININ İPTALİ: YENİ BİR 367 VAKASI OLUR
5/7/2022
VAAAYYY BEEEE OSMAN KAVALA MELEKMİŞ(!?!?)
4/27/2022
PAÇALARI KANLA KİRLİ BİR ÜLKE “TÜRKİYENİN SİCİLİ BOZUK” DEMİŞ
4/20/2022
MANSUR SAVAŞ’IN CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAY OLABİLME İHTİMALİ VAR MI?
4/12/2022
PAKİSTAN’DA NELER OLUYOR?
4/5/2022
GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM: SİSTEMİN “FİŞ”LE CİHAZA BAĞLANMASI
3/27/2022
AYM’NİN MEVCUT HÜKÜMET SİSTEMİNİ KİTLEYEN KARARI
3/19/2022
UKRAYNA: BÜYÜKLER TEPİŞİR, OLAN KÜÇÜKLERE OLUR!
3/11/2022
GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM AÇIKLAMASI: BOOOOM
3/4/2022
TÜRKİYE’DE MUHALEFET NEDEN İKTİDAR OLAMIYOR?
2/25/2022
HDP AYM TARAFINDAN KAPATILMAZSA NE OLUR?
2/17/2022
İNSAN HAKLARI AVRUPA SINIRLARINDAN İÇERİ GİREMİYOR!!!
2/9/2022
DEMOKRASİ NEREDEN GEÇER; DİYARBAKIRDAN MI YOKSA…?
2/2/2022
İNANANLARIN İNANCINI YARALAYAN SERÇE (!?!?)
1/26/2022
ENES KARA İNTİHAR ETTİ, CEMAAT VE TARİKAT DÜŞMANLIĞI DEPREŞTİ
1/19/2022
TÜRKİYE’DE BAŞKANLIK (CUMHURBAŞKANLIĞI) SİSTEMİ NEDEN YERLEŞEMEDİ?
1/12/2022
CHP, HALA DİNDARLAR İÇİN KORKUTUCU VE ÜRKÜTÜCÜ
1/5/2022
CHP’NİN “FETÖCÜLERLE DE HELALLEŞMEK” POLİTİKASI
12/29/2021
TÜRKİYE’DE İTTİFAKLAR VE MİLLET İTTİFAKI-HDP İLİŞKİSİ
12/22/2021
QUEBEC’DE BAŞÖRTÜSÜ TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜ VE İSLAMA YÖNELİK FARKLI UYGULAMALAR
12/15/2021
OKUL ÖNCESİ ÖĞRETİMDE DİN EĞİTİMİ VE LAİKLİK TARTIŞMALARI
12/8/2021
28 ŞUBAT ZİHNİYETİ “CELLADINA ÂŞIK” BAZI MAĞDURLARINDA DEVAM EDİYOR
12/1/2021
CHP’DEN HDP’YE “PKK İLE İLİŞKİLERİNİ MİNİMİZE ETME” ÖNERİSİ
11/24/2021
CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE %50+1 ÇOĞUNLUK DEĞİŞMELİ Mİ?
11/17/2021
İYİ PARTİNİN KİMLİĞİNİ BİLEN VAR MI?
11/10/2021
ANAYASADAKİ DEĞİŞTİRİLMESİ YASAK HÜKÜMLERİN VESAYETÇİ TEMELİ
11/3/2021
İŞKENCE YAPMAK, DEMOKRATİK(!?) ABD İÇİN MEŞRU, TÜRKİYE İÇİN SUÇ!
10/27/2021
ÇAĞDAŞ UYGARLIK KAVRAMININ ANAYASADA NE İŞİ OLABİLİR Kİ?
10/20/2021
“YÜCE DEVLET”TEN GÜÇLÜ DEVLETE
10/13/2021
1982 ANAYASASININ İLK DÖRT MADDESİ DEĞİŞMELİ MİDİR?
10/7/2021
KASETÇİ DÜKKÂNININ ÜSTÜNDEKİ MAHKEMELERDEN YENİ YARGITAY BİNASINA
9/28/2021
YENİ BİR 367 ÖZLEMİ: RECEP TAYYİP ERDOĞAN 2023’DE ADAY OLAMAZ
9/19/2021
YENİ YARGITAY BİNASINDA DUA EDİLDİ, LAİKLİK ELDEN GİTTİ(!!!)
9/10/2021
YÜZDE ON MİLLİ SEÇİM BARAJI NE OLMALI?
9/1/2021
28 ŞUBATIN KUDRETLİ(!) PAŞALARI LAYIK OLDUKLARI YERE MARŞ MARŞ
8/23/2021
FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI HANGİ PARTİLER ACABA?
8/9/2021
TUNUS’TA CUMHURBAŞKANLIĞI DARBESİ
7/29/2021
ÇANAKKALE’DEN 15 TEMMUZA: KAHRAMAN HALKIMIZIN VATAN SAVUNMASI
7/15/2021
TÜRKİYE’DE YAKIN GELECEKTE ERKEN SEÇİM OLABİLİR Mİ?
7/8/2021
BİZ DE BAŞÖRTÜSÜ HUSUMETİ BİTTİ ZANNEDİYORDUK; MEĞERSE…
6/28/2021
BAŞKANLIK SİSTEMİ ŞAHANE, “TROLLÜK” YAFTALARI GERİ İADE!
6/19/2021
HDP, KAPATILMALI MI; KAPATILABİLİR Mİ?
6/8/2021
KORSAN İSRAİL DEVLETİNİN ZULMÜNE UĞRAYAN MAZLUM FİLİSTİN HALKI
5/23/2021
TÜRKİYE’DE PARTİLİ CUMHURBAŞKANLIĞI: ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY Mİ?
5/10/2021
DÜNYANIN EN BÜYÜK KORSAN DEVLETİN BAŞI: ERMENİ SOYKIRIMI DEDİ
4/30/2021
RECEP TAYYİP ERDOĞAN: FİKRÎ İKTİDARIMIZI HÂLÂ TESİS EDEMEDİK
4/21/2021
VESAYETÇİLERLE DEMOKRASİ YANLILARI İÇİN TURNUSOL KÂĞIDI: 104 AMİRALİN E-BİLDİRİSİ
4/11/2021
İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NİN FESHEDİLMESİ KARARI İPTAL EDİLEBİLİR Mİ?
4/2/2021
TÜRKİYE’NİN İSTANBUL SÖZLEŞMESİNDEN ÇEKİLMESİNE NİÇİN BU KADAR SERT TEPKİ VERİLİYOR?
3/24/2021
TAKLİTCİ DEĞİL TÜRKİYE’NİN GERÇEKLERİNE UYGUN BİR ANAYASANIN YAPILMASI
3/15/2021
1000 YIL SÜRECEK DENİLEN 28 ŞUBAT’IN TAHRİBATLARI VE TAMİRATLAR
3/6/2021
YENİ ANAYASA: BAŞKANLIK SİSTEMİ Mİ GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM Mİ (2)?
2/25/2021
YENİ ANAYASA: BAŞKANLIK SİSTEMİ Mİ GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM Mİ (1)?
2/16/2021
CUNTA ANAYASASINDAN DEMOKRATİK SİVİL ANAYASAYA: TAŞLI YOLLAR
2/7/2021
YARATILIŞ MODELİ KONGRESİ EVRİMCİLERİ NİÇİN RAHATSIZ ETTİ?
1/29/2021
VESAYETÇİ ZİHNİYETE GÖRE ÖZDE CUMHURBAŞKANI(!?) NASIL SEÇİLİR?
1/20/2021
BAŞÖRTÜLÜ HÂKİMLER Mİ BAŞI AÇIK HÂKİMLER Mİ TARAFSIZ KARAR VERİR?
1/11/2021
1876 KÂNÛN-I ESÂSÎ’DE ÇEVİRİ HATALARI: TBMM BAŞKANINA ÇAĞRIMDIR
1/2/2021
HARF DEVRİMİNİN TÜRK DİLİNDE MEYDANA GETİRDİĞİ SONUÇLAR
12/23/2020
TÜRKİYE’DE BAŞKANLIK SİSTEMİNİN FİKİR BABASI: PROF. DR. BURHAN KUZU
12/14/2020
FRANSA’DA ÇOĞULCULUK VE HOŞGÖRÜ YERİNİ FAŞİZME Mİ BIRAKIYOR?
12/5/2020
CHP, HDP, SP VE İYİ PARTİ ANAYASASI İNKÂR EDİLDİ, İYİ PARTİ’DE NELER OLUYOR?
11/26/2020
HANGİ CUMHURİYET YAŞASIN?
11/17/2020
ABD’DEKİ SEÇİMLER Mİ, YOKSA VENEZUELA’DAKİ SEÇİMLER Mİ DAHA AZ HİLELİ?
11/8/2020
İZMİR DEPREMİ VE HÜKÜMETE BİR ÖNERİ
10/31/2020
Tarikatlar Atatürk’ün 1924 Anayasası’nda teminat altında idi
10/24/2020
ENİS BERBEROĞLU MİLLETVEKİLLİĞİNE GERİ DÖNEBİLİR Mİ?
10/14/2020
CHP’NİN SÖZÜNÜ ETTİĞİ “GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM” MÜMKÜN MÜDÜR?
10/4/2020
RECEP TAYYİP ERDOĞAN 2023 SEÇİMLERİNDE CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAY OLABİLİR Mİ?
9/23/2020
İSTANBUL SÖZLEŞMESİNE GÖRE, DEVLET KADINA YÖNELİK 'ALKOL TEMELLİ ŞİDDETLE' MÜCADELE ETMEMELİ Mİ?
9/13/2020
TÜRK TOPLUMUNUN TEMELİ OLAN AİLEDE “ALARM ZİLLERİ” ÇALIYOR?
8/27/2020
15 YAŞ ALTI KIZLARLA İMAM NİKÂHI İLE EVLİLİK SUÇ MU, DEĞİL Mİ?
8/16/2020
İSTANBUL SÖZLEŞMESİ: “BAL”IN İÇİNE ZEHİR KATILARAK SERVİS EDİLMESİ
8/5/2020
ZİNCİRLERİNİ KIRAN AYASOFYA-İ KEBİR CAMİ-İ ŞERİF’İNDE İLK CUMA NAMAZI
7/25/2020
15 TEMMUZ BENZERİ YENİ BİR İHANET KALKIŞMASI YAŞANABİLİR Mİ?
7/15/2020
27 MAYIS ASKERİ DARBESİNİN YASSIADA CİNAYET MAHKEMESİ İLGA EDİLDİ
7/6/2020
FETH-İ MÜBİN’İN SEMBOLÜ AYASOFYA SAN’AT VE İMAJA FEDA EDİLEMEZ
6/20/2020
AYASOFYA’YA DANIŞTAY KARARIYLA CAMİ STATÜSÜ KAZANDIRILMASI
6/9/2020
TÜRKİYE’DE ASKERÎ DARBELERİN ANASI: 27 MAYIS 1960
5/31/2020
İSTANBUL SÖZLEŞMESİ: AİLE VE KADINLAR KORUNUYOR MU TAHRİP Mİ EDİLİYOR?
5/18/2020
ALİ ERBAŞ’IN ŞAHSINDA HUTBELERE LGBTİ+ AYARI MI ÇEKİLMEK İSTENİYOR?
5/5/2020
CORONA SÜRECİNDE YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK SAVAŞLARIN GALİBİ KİM OLACAK?
4/24/2020
CORONA VİRÜSÜ KÜRESEL OPERASYONA MI DÖNÜŞÜYOR?
4/13/2020
CORONA VİRÜSÜNE KARŞI “DUA İLE MÜCADELE” ÇOK MU SAÇMA?
4/1/2020
CORONA VİRÜSÜNE KARŞI HANGİ ÜLKELER BAŞARILI, HANGİLERİ BAŞARISIZ?
3/21/2020
İDLİB’DE NE İŞİMİZ Mİ VAR? ŞEHİTLİK TEPESİ BOŞ MU KALMALI?
3/10/2020
28 ŞUBAT, RAND CORPORATİON: YENİ BİR DARBE Mİ GELİYOR?
2/29/2020
SORUYORUM: FETÖ İHANET ÖRGÜTÜ’NÜN SİYASİ AYAĞI KİMLER OLABİLİR?
2/18/2020
ANAYASA MAHKEMESİ KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİ ÇABALARINI SABOTE Mİ ETTİ?
2/9/2020
ELAZIĞ VE MALATYA DEPREMİ SONRASI SKANDAL MAÇ ERTELEME KARARI
1/28/2020
HAKİKATEN TÜRK ASKERİ’NİN LİBYA’DA NE İŞİ Mİ VAR?
1/18/2020
İNSANCIL(!) BATIDA FAŞİST BİRİNE VERİLEN NOBEL ÖDÜLÜ
1/8/2020
KANAL İSTANBUL KAMPLAŞMASI: YENİ GEZİ EYLEMLERİ HAZIRLIĞI MI YAPILIYOR?
12/30/2019
YENİ PARTİLERİN TOPLUMDA KARŞILIĞI VAR MIDIR?
12/24/2019
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Club Brugge
Beyaz Saray
survivor all star
Duygun Yarsuvat
siyanürlü mektup
yusuf ziya özcan
Basketbol
Galaxy A3
ÖSYM sonuçları