KGT lideri Akif in kafasına silah dayayan Cahit akif i tapınakçılara teslim etmek için alıkoyuyor. Tapınakçı Büyük Üstad Cahit ten Akif getirmesi ve teslim etmesini ister. Kurlar vadisi pusu 199. yeni bölümde Cahit akif i alarak tapınakçıların içine girmeyi hatta büyük üstadın gözüne girmeyi planlayan Cahit kurşunların hedefine gelir.
Şimdi herkesin aklında Kurtlar vadisi pusu 199. yeni bölümde neler yaşanacağı?Kurtlar vadisi pusu 199. yeni bölümde Cahit ve Akif yaşayacak mı? Akif Polat alemdar ın yaşadığını kime söyleyecek? Kurtlar vadisi pusu 199. yeni bölüm ile ilgili tüm merak edilen sorular 3 ekim 2013 perşembe akşamı atv de yanıtlarını bulacak.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...