Clinton'ın sözcüsü Matt McKenna, eski Başkanın "Senatör Obama'nın yeni başkan olmasını sağlamak üzere ne isterse ve elinden ne gelirse yapacağını" belirtti.
Obama'nın Clinton'dan bir isteği olup olmadığı bilinmiyor, ancak Obama'nın sözcüsü Bill Burton, Bill Clinton'ın partinin birliğinde "büyük bir rol oynayacağını" bildirdi.
Demokrat Parti başkan adaylığı için karısı Hillary Clinton'a karşı yarışan Obama'yı daha önceleri eleştiren Bill Clinton ile Obama arasında soğukluk olduğu belirtiliyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...