Devre arasında 8 milyon euro karşılığında Galatasaray’dan Çin’in Beijing Guoan Kulübü’ne transfer olan milli yıldız Burak Yılmaz sakatlandı.
Galatasaray’dan yaklaşık bir ay önce 8 milyon euro bedelle Çin ekibi Beijing Guoan'a transfer olan Burak Yılmaz'ın üst ön adalesinde darbeye bağlı kanama olduğu 7-10 gün sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Burak Yılmaz sakatlığı dolayısıyla kulübünden aldığı izin sonrası soluğu İstanbul'da aldı. Milli golcü Barcelona'da oynayan yıldız oyuncu Arda Turan'ın yeni açtığı mekanı ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Burak Yılmaz resmi twitter hesabından 'Kardeşlerimin yeni mekanı Arşiv Türk Mutfağı hayırlı olsun' mesajıyla fotoğraf paylaştı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...