Dışişleri bakanları 2 gün sürecek toplantıda, Kuzey Kore ve İran'ın nükleer silah geliştirmesinin engellenmesi çabalarını ve iklim değişikliğine küresel önlem alınmasını tartışacak.
İkili görüşmelerin de yapılacağı toplantıda ele alınması beklenen diğer konular arasında, Afganistan'da sınır güvenliği ve Zimbabve bulunuyor.
Dışişleri Bakanları toplantısı, gelecek ay Japonya'nın Hokkaido adasında düzenlenecek yıllık G-8 zirvesine hazırlık amacını taşıyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...