Birikimlerini gayrimenkule yatıran Acun Ilıcalı son 2 yılda İstanbul’da süper lüks villa ve 3 daire, Bodrum’da 5 villa, Amerika-Miami’de 10 daire aldı. Geçen yıl aldığı 700 bin Euro’luk otomobiliyle de dikkat çeken Acun Ilıcalı 2008’in en çok vergi ödeyen isimleri arasında.
‘PARA BENİ DEĞİŞTİRMEDİ’
Acun Ilıcalı’nın yatırımlarına yön veren kişi ise eşi Zeynep Ilıcalı. Acun Ilıcalı 10 yıl beraberlikten sonra 2003’te evlendiği eşi Zeynep Ilıcalı’yı para kazansa dahi üzmeyeceğini şu sözlerle dile getirmişti: “Zeynep’i asla terk etmem. Allah izin verirse ölene kadar birlikteyiz. Para beni değiştirmedi, mutluluğumu artırmadı. En fazla oturduğumuz ev daha iyi oldu o kadar”.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...