Dün spot kapanışta 1.64 TL olan en iyi dolar alış kotasyonları bugün ilk işlemlerde 1.6180 TL seviyesine gerilerken, bu verilere göre lira dünkü spot kapanış seviyesine göre güne yüzde 1.36 primli başladı.
Bankacılar global piyasalardaki olumlu havanın ve IMF ile kısa sürede anlaşma beklentilerinin düşüşte etkili olduğunu söylediler.
FAİZ DE GERİLEDİ
IMF beklentisiyle, gösterge tahvilde bileşik faiztezgahüstü piyasada yüzde 13.66 seviyesine geriledi.
Tahvil/bono piyasalarında 3 Kasım 2010 vadeli gösterge kıymetin ortalama bileşik faizi, dün spot kapanışta yüzde 13.95, valörlüde yüzde 13.82 olurken, aynı tahvilde bugün tezgahüstü piyasada ilk işlemlerde faiz yüzde 13.66 seviyesindeydi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |