Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının ülkenin kuzeyindeki Rakka kentinde düzenlediği hava saldırılarında 43 kişinin yaşamını yitirdiği, 50 kişinin de yaralandığı bildirildi.
AA muhabirinin Rakka'daki yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, orduya ait savaş uçaklarının Rakka kentindeki 9 farklı bölgeye düzenlediği hava saldırısı sonucu 43 sivil yaşamını yitirdi, 50 kişi de yaralandı.
Bombalanan yerler arasında Vatan Hastanesi, Navavi Camisi ve endüstri bölgesinin bulunduğu ifade edilirken, saldırılarda yaralananların kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi. Ayrıca bazı yerel kaynaklar da Rus savaş uçaklarının da Rakka'yı vurduğunu anlattı.
Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının dün Rakka kentinde 8 bölgeye düzenlediği hava saldırısında 17 sivil yaşamını yitirmişti. Ülkenin kuzeyinde yer alan Rakka kenti 2014'ten bu yana terör örgütü DAEŞ'in kontrolünde bulunuyor.
aa
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...