Diyarbakır'da 3 polis memurunun hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin davanın görüldüğü 4. Ağır Ceza Mahkemesi bir süre önce sanatçı Rojin'in ifadesinin talimatla alınmasını kararlaştırmıştı.
Kararın gönderildiği Bakırköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi, "ifadeye çağrılan tanığın gelmediği" gerekçesiyle sanatçı hakkında "zorla getirilme" kararı verdi. Karar, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.
Diyarbakır-Mardin karayolunda 16 Ağustos 2014'te meydana gelen trafik kazasında, sanatçı Rojin'i korumakla görevli polis memurları Ahmet Yıldırım, Ömer Mercimek ve Sıdkı Kara hayatını kaybetmişti.
15 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, TCK'nın "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olmak" suçundan otomobil sürücüsü Muhsin Öner hakkında 2 ila 15 yıl arasında hapis cezası isteniyor.
medyaradar
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...