E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Yalan Dünya Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?(Yalan Dünya'da Son Dakika!) İZLE 

Yalan Dünya Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İki hafta üst üste yeni bölüm yayınlamayan Yalan Dünya seyircilerinin aklına yayından kaldırılıyor mu sorusunu getirdi. Yalan Dünya bitiyor mu?

26.05.2014 - 09:19
Yalan Dünya Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?(Yalan Dünya da Son Dakika!) İZLE

Yalan Dünya Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İki hafta üst üste yeni bölüm yayınlamayan Yalan Dünya seyircilerinin aklına yayından kaldırılıyor mu sorusunu getirdi. Yalan Dünya bitiyor mu? 

Yalan Dünya en son 84. Bölüm ile sevenlerinin karşısına çıktı. yalan dünya Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İki hafta üst üste yeni bölüm yayınlamayan Yalan Dünya seyircilerinin aklına yayından kaldırılıyor mu sorusunu getirdi. Yalan Dünya bitiyor mu? Yalan Dünya yeni bölüm neden yayınlanmadı?


Kanal D’nin sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya”, bu akşam da kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.
 
YALAN DÜNYA 84.BÖLÜMI İZLE
 
Dizinin bu bölümünde; Alsancaklar’ı nişan telaşı sarıyor. Nişanı ucuza getirmeye çalışan Timur, Vasfiye ile mekan konusunda anlaşıyor ama Alsancaklar büyük bir sürprizle de karşı karşıya kalıyor. Alsancaklar maddi durumları nedeniyle nişanı ucuza getirmeye çalışırlar. Ancak Kocabaşlar’ın iğneli laflarını da gururlarına yediremezler. Kara kara ne yapacaklarını düşünürlerken Orçun’dan parlak bir fikir gelir. Vasfiye’nin Esentepe’de havuzlu villası vardır, üstelik bahçesi de nişan için müsaittir. Timur ve Çiğdem bu fikre balıklama atlarlar. Ancak Vasfiye’den evi kiralamak umulduğu kadar kolay olmaz.
 
Vasfiye evine uygun kiracı olup olmadıklarına karar vermek için Alsancaklar’ı daha yakından tanımak ister. Vasfiye zırt pırt bahane ile evlerine girip çıkarken Timur, Çiğdem’den, yaşlı kadının geçen hafta salonlarında kaldığını gizlemek için elinden geleni yapar. Zerrin’in başı ise Nursel ile derttedir.
 
Bünyamin ailesi ile barışmıştır ve Karakaşlar Zerrin’in nasıl bir yerde çalıştığını öğrenmek için Starvars Pavyona gelmek isterler. Bu ani ziyareti kazasız belasız atlamak için Tülay ile Zerrin harekete geçerler. Pavyonu nezih bir ortam gibi nasıl göstereceklerini planlayan ikili, müşteri olarak bir figüran ajansı ile anlaşır. Gülistan ile Deniz arasında ise nişan elbisesi krizi çıkar.
 
Deniz’in almak istediği kıyafetleri fazla seksi bulan Gülistan hepsine bir kulp bulur ve almaz. Tülay’dan ayrılan Selahattin ise kendinde imaj değişikliğine gider. Çapkınlık turları için gece alemine akan Selahattin, Emir’in yeni üstü açık arabasını da ödünç alır.
 
Nişanı ucuza kapattıklarını zanneden Alsancaklar büyük bir sürprizle karşı karşıya kalırken, Selahattin ise Emir’in yeni arabasını flört ettiği kadına kaptırır. Nursel’lerin pavyona geldiği gece Starvars’ı ahlak zabıta ekibi basar.  
 
YALAN DÜNYA 84. BÖLÜM FRAGMANI İZLE
 Yalan Dünya 83. BölümVasfiye, Timur’a kur yapıyor
Kanal D’nin sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya”, bu akşam da kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.
 
Dizinin bu bölümünde; Çiğdem bir süreliğine İzmir’e gidiyor. Bunu duyan Vasfiye’ye ise hiç vakit kaybetmeden Timur’a çeşitli yollarla kur yapmaya başlıyor.
 
YALAN DÜNYA SON BÖLÜM  İZLE
 
Skandal sergi sonrası Çiğdem Hanım bir süreliğine İzmir’e gider. Bunu duyan Vasfiye’ye ise gün doğar. Hiç vakit kaybetmeden evin hanımının yerini kapan Vasfiye, birbirinden lezzetli yemekler ve hamaratlığı ile Timur’u tavlamaya çalışır.
 
Deniz’in sokaklarda sabahlamasına, zor şartlarda çalışmasına dayanamayan Rıza, nişanlısına jest olarak karavan alır. Deniz’in artık sette özel bir karavanı vardır. Ancak bunu duyan Kocabaşlar kıskanır ve karavana ortak çıkarlar. Önce Belgrat Ormanları’na karavan ile giden Kocabaşlar işi abartır, her gün boğazda ayrı bir mekanda çay keyfine çıkarlar.
 
Yeni sezonda iyi bir diziden teklif alan Emir ve Çağatay bunu Tufan’a söyleyemezler. Tazminat ödememek için diziden kendilerini Tufan’a attırmaya çalışırlar.
 
Bünyamin ve Zerrin ise, iş kurma girişimlerine köfte ekmek ile devam ederler. Onlara işsiz güçsüz olan Selahattin de ortak olur.
 
Orçun’un ise libodosu ile başı derttedir. Aynı gün yarım saat ara ile 4 kıza randevu veren Orçun, Bora’dan yardım ister.
 
Gece geç saatte kadar Timur’a yemek yapıp ortalığı temizleyen Vasfiye, akşam Servet’te kalmak ister. Ancak Servet’in onu ahlaksızlıkla suçlaması ikilinin arasını açar ve kavga ederler. Eve de gidemeyen Vasfiye geceyi Timurlar da geçirmek zorunda kalır. Azgın Vasfiye ile aynı evde kalan Timur büyük bir tehlike ile karşı karşıya gelirken, karavan macerası ise büyük bir felaket ile sonuçlanır.  
 
YALAN DÜNYA 83. BÖLÜM FRAGMANI İZLE
 Yalan Dünya 82. Bölümde neler oldu?Kanal D’nin sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya”, bu akşam da kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.
 
YALAN DÜNYA 82.BÖLÜM  İZLE
 
Dizinin bu bölümünde; Vasfiye, Timur’a Nü resmini yapması karşılığında ona  sergi açmayı, hatta sponsor olmayı teklif ediyor. Timur da bu teklifi reddedemiyor.    
Rıza ve Deniz nişan tarihi belirleyip, ailelerine bildirirler. Artık daha fazla kaçacak yerleri kalmayan iki tarafta iyice köşeye sıkışmıştır. Kocabaşlar’ın maddi durumları hakkında laf sokmaları, Çiğdem’in nişanı abartmasına neden olur. Ancak istedikleri masalsı nişanı karşılayacak paraları gerçekten yoktur.
 
Terasta Timur’u resim yaparken gören Vasfiye, Timur’a reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.  Nü resmini yapma karşılığında Vasfiye, nişan için paraya ihtiyacı olan Timur’a sergi açacak, hatta ona sponsor olacaktır.  
 
Kocabaşlar ise Rıza ile Deniz’i ayırmak için son çare büyücüye giderler. Durumu fark eden Nurhayat ise Deniz’i uyarır ve birlikte karşı atağa geçerler. İkili arasındaki konuşmalara şahit olan Emir, Nurhayat’ın kendisine de büyü yapmış olmasından şüphelenmeye başlar.
 
Sesi kısılan Tülay doktora gider. Acil ameliyat olması gerektiğini, yoksa sesini kaybedeceğini öğrenir. Ve Tülay acil ameliyata alınır. Operasyondan sonra da bir süre sesini kullanamayan Tülay’a Reis tercümanlık yaparken talihsiz genç kadına hayatının fırsatı gelir.
 
Çağatay’ın vasıtası ile bir plakçı Tülay’a albüm yapmaya karar vermiştir ve bir an önce de canlı performansını dinlemek ister. Selahattin’in ise yine polisle başı derttedir. Fakat geçirdiği kriz sonrası yaptıklarını hatırlamayan Selahattin’in bu kez parmaklıklardan kurtulması zordur.
 
Tekneyi batırdığı için evden kovulan Bünyamin ve Zerrin ise hoşaf işine girerler. Ürünlerinin tanıtım yüzü de Afife ve Deniz’dir. Büyüler Rıza üzerinde hiç işe yaramazken Orçun’da beklenmedik tepkiler ve davranışlar gelişir.
 
Timur’un resim sergisinde ise, Vasfiye’nin Nü resmi büyük ilgi görürken, Kocabaşlar ile aralarında hiç beklenmedik bir kriz patlak verir. Üstelik resimdeki çıplak kadının Vasfiye olduğu da sonunda ortaya çıkar.
 
YALAN DÜNYA 82. BÖLÜM FRAGMANI İZLE
 
 
Yalan Dünya 81. Bölüm Özeti
 
Vasfiye ve Timur’dan tango şov!
Kanal D’nin sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya”, bu akşam da kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.
 
Dizinin bu bölümünde; Vasfiye, Yalan Kafe’deki tango gecesine Timur ile katılıyor ve Şevval Sam’ın şarkıları eşliğinde, muhteşem bir tango şovuna imza atıyorlar.   Bünyamin teknesi ile açılmaya karar verir.,
 
 
YALAN DÜNYA 81.BÖLÜM  İZLE
 
Zerrin, sağlık sigortası satıcılığına başladığı için bu geziye katılamaz. Nursel, Reis, Eylem, Çağatay ve Tülay ile denize yelken açan Bünyamin’i kötü bir sürpriz beklemektedir.
 
Marmara Denizi’nde beklenen fırtınadan habersiz olan ekip bir anda kabaran dalgaların ortasında kalırlar. Üstelik teknenin navigasyonu da bozuktur.
 
Sigortacılıkta şansını deneyen Zerrin, Şehmuz dışında cihangir’deki herkese satış yapar. Sigortayı check up’taki kan testi yüzünden Şehmuz’’un istememesi ve Deniz’in de ona destek vermesi dikkatleri çeker. Deniz’in hamile olduğu için kan testi yaptırmaktan kaçındığını düşünen her iki aile de, tutum değiştirip yıldırım nikahında karar kılarlar.
 
Her şeyin birden bire bu kadar hızlı ve kolay olmasına şaşıran Deniz ve Rıza’nın keyfine diyecek yoktur. Sefil bir halde olan Selahattin ise yolda rastladığı eski bir arkadaşından iş ister. Ancak göğsünde garip bir Ağrı vardır. Önce önemsemez ama giderek artmaktadır. Gülistan ise, kızı için bile olsa Selahattin’i eve almaz.
 
Bundan böyle Defne’yi görecek ise dışarda gezdirecektir. Orçun nihayet kendine araba aldırmıştır fakat memnun değildir. Eski olduğu için arabayı beğenmeyen Orçun hiç beklemediği bir fırsat yakalar. Arabanın plakası Vasfiye’nin yıllardır aradığı plakadır. İsminin baş harfleri ve doğum tarihini taşıyan plaka için Vasfiye ile Orçun arasında sıkı pazarlık yaşanır.
 
Fırtına sonrası ıssız adaya düşen ekip ise zor şartlar atındadır. Daha ilk günden adada gruplaşmalar yaşanırken, yiyecek sıkıntısı yüzünden kavga çıkar.
 
Deniz’in kan testi ve check up’tan kaçmasının ardında ise hiç umulmadık bir gerçek çıkar. Vasfiye ise Yalan Kafe’deki tango gecesine Timur ile katılmayı başarır.
 
YALAN DÜNYA 81. BÖLÜM FRAGMANI İZLE
 
 
Yalan Dünya 80. Bölüm Özeti
 
Servet ile Çiğdem iş hayatına atılıyor. Ardından da terasta rekabet kızışıyor.
 
Çiğdem, ev ekonomisine katkıda bulunmak için, evde bayanlara kozmetik ürünleri satışına başlar. Kocabaşlar’ın diline düşmemek için de satışlara, kadınlar günü süsü verir. Ancak Vasfiye, duruma el atar ve Çiğdem’in foyası kısa zamanda ortaya çıkar.
 
YALAN DÜNYA 80.BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE
 
Cihangir’de ev yemekleri ile ünlü mekanın kapanması üzüntü yaratırken, Servet’e ise gün doğar. Orçun’un girişimi ile Servet, Şehmuz’dan gizli, "Tombul Teyze’nin Ev Yemekleri" adı ile Cihangir sakinlerine satışa başlar. Kısa zamanda ün yapan yemeklere Tufan talip olur ve Orçun’a şirket kurup, ortak olmayı önerir.
 
Selahattin’e acıyan Reis, ona evindeki işleri yapması karşılığında yer verir. Ancak elinden ev işi gelmeyen Selahattin de, Tombul Teyze’nin yemeklerine abone olur.
 
Vakıf yararına düzenlenen kermeste ise Tülin ile Gülistan karşı karşıya gelir. Her fırsatta birbirlerine laf sokan ikili arasındaki kavga, beklenmedik bir gelişmeye neden olur.
 
Bünyamin’in vücudunda çıkan gizemli leke herkesi korkutur. Zerrin’in zoru ile doktora giden Bünyamin’e bir takım testler ve biyopsi yapılır. Bünyamin’in sağlığından endişe eden Zerrin, Zorbey’den sürpriz bir teklif alır.
 
Kocabaşlar’ın boş olan alt dairesinde görülen yaşlı bir kadın silüeti ise hayalet söylentilerine neden olur.
 
Rıza, Deniz’in, Deniz de Rıza’nın aramasını beklerken, ikili arasında buzlar erir.
 
Bünyamin’in çözülmeyen lekesinin Gözde ile bağlantılı olduğu ortaya çıkar ve Zerrin, Bünyamin’e dünyayı dar eder.
 
Servet’in ekonomik bağımsızlık girişimi ise haciz ile sonuçlanır.
 
 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Çılgın Dersane Üniversitede 1.2.3. fragmanı! İLK SEN İZLE
Çılgın Dersane Üniversitede - 1 / Çok Yakında! Çılgın Dersane Üniversitede ...
Survivor Yeni Bölümde Adalar Birleşiyor! İZLE
Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler ...
 
Angelina Kararını Verdi! GALERİ...
Hollywood yıldızı Angelina Jolie, siyasete atılabileceğinin sinyalini verdi.
Pelin Karahan'a Mahkemeden Nikah İzni!
Pelin Karahan mahkemeye yeniden evlenebilmek için yaptığı başvuru sonuçlandı; ...
Asena Fransız İşadamına Fransız Kalamadı!
Ünlü dansöz Asena, önceki gün Etiler Nusret'ten Fransız olduğunu söylediği ...
 
Selena Gomez Hamile mi? O Soruya Cevap Verdi! İZLE
Justin Bieber ve Selena Gomez bu sefer gerçekten ayrıldı mı? İşte bu sorunun ...
Miley Cyrus Nereden Nereye Geldi? Miley Cyrus Kimdir? KLİBİNİ İZLE
Miley Cyrus son birkaç haftadır başta Amerika olmak üzere dünya gündeminden ...
O Hayat Benim Son Bölüm İzle - O Hayat Benim 13. Bölüm İzle - İZLE
O Hayat Benim 13. Bölüm İzle - Fox Tv haberi, O Hayat Benim Son Bölüm ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İran
DEAŞ
İstanbul Başakşehir
Cüneyt Çakır
Abdullah Ercan
İlker İnanoğlu
EURO2016
ROMA
harç