E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Canan Sezgin

BİR SONBAHAR SABAHI RETROSUZ UYANDIN MI HİÇ?
2 Eylül 2024 Pazartesi

 

Merkür retrosu bitti şükür. Ağustos ayı hepimizi çok yordu. Sonbahara retrosuz girebilmek enerjimize enerji katacak. Zaten Venüs terazide, ruh eşimizi gösteren juno ve güney ay düğümü de terazide. Yani ilişkilerimiz uyumlu tatlış, mis olacak. Ruh eşlerinin buluştuğu zamanlardayız. 

Eylül ayı şıkır şıkır geldi. Tüm ertelediğiniz işlere 4 Eylülden itibaren başlayabilirsiniz.

Özellikle güneş, ay ve yükseleni

Boğa / Aslan / Akrep / Kova

İkizler / Başak / Yay / Balık burcu olanlar rahatlıyor.

Koç / Yengeç / Terazi / Oğlak burçları için kendini gösterme zamanı.

Ayrıca terazi ve koç burçları için tutulmalar büyük dönüşümler getirecek.

Tüm gücünüzü toplayıp, hayallerinizi gerçekleştirdiğiniz bir ay olsun Venüs enerjisiyle..

Asıl bilmeniz gereken tüm burçlar için Eylül ve Ekim tutulmalarıyla değişim geliyor hayatımıza. 28 Eylüle kadar tüm projelerimiz için pıt pıt adımlarımızı atıp girişimlerimizi başlatabiliriz...

Aklınızda bulundurun;

“Her zaman gemiler batmaz, bazen de deniz çekilir” ?

Bomba gibi bir aya giriş yapıyoruz,

Hazır mısınız?

Yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın:

KOÇ:

Sevgili koçlar, bu ay ev sağlık, evcil hayvanlarınız ve meslek konularına odaklanacaksınız. 2 Eylül’de Uranüs Retro’su başlıyor. Finansal konularda ani ve beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz. 3 Eylül’de ise yeni ay aslan burcunda olacak ve sizin hayatınızda meslek, sağlık konularında yeniliklere sebep olacak. 05 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçiyor ve aile, yer değiştirme , gayrimenkul konularında harekete geçme zamanı.

BOĞA: 

Sevgili boğalar, bu ay aşk, sanat, eğlence ve çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde. 2 Eylül’de Uranüs Retro’su başlıyor ve kişisel gelişim değişim konularına odaklanacaksınız. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda yeni bir aşk getiriyor size. Veya mevcut ilişkinizde yaralarınızı sarmanız için size fırsat veriyor diyebiliriz. 05 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde yakın çevrenizle iletişim kurarken agresif davranmamaya özen gösterin.

İKİZLER:

Sevgili ikizler burçları, bu ay aile ve gayrimenkul konularına odaklanacaksınız. 2 Eylül’de  Uranüs Retro’su başlıyor ve bilinçaltınızda şifalanma dönemi olacak. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda yeni bir ev, yeni bir hayat sunabilir size. Emlak alım satım işlerinizi yapabilirsiniz. 5 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde finansal konularda uzun zamandır düşündüğünüz adımları atabilirsiniz. Ay tutulması size farklı alanlarda şans getirecek.

YENGEÇ:

Sevgili yengeçler, bu ay iletişim, yakın çevreniz ve seyahat konuları gündeminizde. 2 Eylül’de  Uranüs Retro’su başlıyor ve sosyal çevreniz açısından marjinal insanlarla tanışabilir, tanıştığınız insanlarla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda kısa seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizle daha sık görüşebilirsiniz. Sosyal medyayla ilgili bir iş yapıyorsanız yenilikler yapmak için uygun zaman. 5 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde öz eleştirinizi yapın ve gerçeklerle yüzleşin. Kendinize kötü davranmayın sadece yaptığınız yanlışlarla yapmadığınız doğruları kıyaslayın.

ASLAN:

Sevgili aslanlar, bu ay finansal konular odak noktanız olacak. 2 Eylül’de  Uranüs Retro’su başlıyor ve kariyerinizde fark yaratmaya başlayabilirsiniz. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda olacak ve maddi anlamda size uzun zamandır beklediğiniz ferahlığı getirecek. 5 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir. Dost gibi görünen insanlara özellikle dikkat edin. Çevrenizde sizi kıskananlar var. Para kazanmak için güzel bir ay.

BAŞAK:

Sevgili başaklar, bu ay kişilik, karakter, dış görünüş gibi konular odak noktanız olacak. 2 Eylül’de Uranüs Retro’su başlıyor özellikle yurt dışı işlerinizde ve eğitim konularında büyük risklere girmemeye çalışın. 30 Ocak 2025 tarihine kadar temkinli olun. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda olacağından dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz, uygun bir zaman dilimi olacak. 5 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde sosyal çevrenizde gerginliklerden uzak durun. Stresli ortamlardan kaçının, bazı olaylar dostluklarınızın bitmesine sebep olabilir.

TERAZİ:

Sevgili teraziler, bu ay bilinçaltı, gizli olaylar gündeminizde. 2 Eylül’de Uranüs Retro’su başlıyor, bu dönemde mirasla ilgili konularda mücadele verirseniz ödüllerini Ocak sonunda alacaksınız. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda gerçekleşiyor ve izole olmak, insanlardan uzak olmak isteyebilirsiniz. Rüyalarınıza dikkat edin, işaretleri takip edin. Sahnede olmak isteyeceğiniz bir hafta olacak. 5 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde mesleğinizle ilgili harekete geçebilirsiniz.

AKREP:

Sevgili akrepler, bu ay sosyal çevreniz hareketli olacak. 2 Eylül’de Uranüs Retro’su başlıyor ve ilişkilerinizle ilgili ayrılıklar, boşanmalar, tartışmalar söz konusu olabilir. Ocak ayının sonuna kadar durumu idare etmeniz gerekiyor. Sonrasında ilişkiniz farklı bir boyuta evrilmiş olacak. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda size yeni insanlar getiriyor. Ve o insanlarla mutlu olmanız için egonuzu devreden çıkarmanız gerektiğini söylüyor. 5 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde eğitim alabilir verebilir ve uzun seyahatlere çıkabilirsiniz.

YAY:

Sevgili yaylar, bu ay  otorite figürleri ve kariyerle ilgili konular gündeminizde. 2 Eylül’de Uranüs Retro’su başlıyor ve mesleğinizle ilgili önemli kararları alırken büyük risklere girmeyin. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda gerçekleşecek ve kariyerinizi etkileyecek. Bu pozitif etkiyle hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. 5 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde burs, vergi , nafaka, miras, ortak para kaynakları konularında ani kararlar vermemeye özen gösterin.

 

OĞLAK:

Sevgili oğlaklar, bu ay yurt dışı işleri, eğitim konuları gündeminizde olacak. 2 Eylül’de Uranüs Retro’su başlıyor ve aşk, sanat, eğlence ve çocuklarınızla ilgili ani ve beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda yurt dışı işlerinizin olduğu alanda olacak. İşinizle ilgili beklediğiniz haberler gelecek. Seyahatleriniz artacak. 5 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde ilişkilerinizde agresif olmamaya çalışın. Partnerinize ılımlı yaklaşın ve bu ay daha fazla ilgi gösterin.

KOVA:

Sevgili kovalar, bu ay burs, miras, vergi, borç alacak, ortak para kaynakları gibi konular odak noktanız olacak. 2 Eylül’de Uranüs Retro’su başlıyor ve ailevi meselelerde, mirasla ilgili konularda bir süre istediğiniz gelişmeler olmayabilir. Ocak ayı sonrası beklediğiniz durumlar gerçekleşebilir. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda ve partnerinizin para kaynaklarını kontrol edebilirsiniz. Gelir gider dengesini kurabilirsiniz. 5 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde mesleğinizde yeni atılımlar yapıp başarıya koşacaksınız.

BALIK:

Sevgili balıklar, bu ay ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar konuları gündeminizde olacak. 2 Eylül’de Uranüs Retro’su başlıyor, yakın çevrenizde ortaya çıkacak anlaşmazlıklar, yanlış anlaşılmalar geçici bir süre devam edecek. 3 Eylül’de yeni ay aslan burcunda yeni bir ilişkiye başlayabileceğinizi gösteriyor. Çevrenizdeki insanların ilgisine cevap vermeye başlayabilirsiniz. 5 Eylül’de Mars yengeç burcuna geçtiğinde aşk konusunda hem hareketli hem duygusal bir dönem yaşayacaksınız.

E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Bu yazı 18779 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Acun Ilıcalı
IŞİD
Ahmet Kural
Ayşe Ersöz
poyraz karayel
Emre Belözoğlu
Emporio Armani
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin
Milli Eğitim Bakanlığı