Kahramanmaraş merkezli 6 Şubatta meydana gelen iki depremin ardından 20 Şubatta iki deprem daha olan Hatay’da yaralar sarılmaya devam ediyor. Kentin depremlerden en çok etkilenen ilçelerinden Antakya ve Defnede binlerce araç zarar gördü.
Bu araçların hasar tespiti için Defne ilçesi Sümerler Mahallesi Şükrü Güçlü Caddesindeki Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi’nin bahçesine Afet Koordinasyon Merkezi için çadır kuruldu. Araçları zarar gören veya pert olan depremzedeler kayıt yaptırmak için çadır önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
"3 ARACIMIN HEPSİ ENKAZ ALTINDA KALDI"
Depremde enkaz altında kalıp, hurdaya dönen 3 aracı için sıraya girdiğini söyleyen Ahmet Güler, “Araçlarımın kaydını yaptırmak için bekliyorum. Evim, ahırım, hayvanlarım, araçlarım her şeyim gitti. 3 aracımın hepsi enkaz altında kaldı. Ama hayat devam ediyor. Mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
Enkaz altından çıkarılan otomobilinin pert olduğunu dile getiren depremzede Ayten Horoz ise “Hiçbir şeyimiz kalmadı. Sıfırdan başladık. Canımızın sağ çıktığına şükrediyoruz. Dükkanlarımızı, araçlarımızı, evlerimizi kaybettik. Sokaktayız. Eşim, evimiz ve iş yeri için sıraya girdi. Ben de araç için buradayım” diye konuştu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...