Burcu Esmersoy geçtiğimiz akşam Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde görüntülendi.
Ödül törenine girmeden önce konuşan Burcu Esmersoy özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Burcu Esmersoy, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaştığını söyleyen muhabirimiz Uğur Çetin'e "Ben sevgilime Sevgililer Günü'nde hediye almayalı on-on beş yıl olmuştur.
O da bu durumdan müzdarip olacak ama ben böyle özel günlere inanmıyorum, bana hediye alınmadığında da alınmıyorum, erkek milletini sıkıştırmaya gerek yok. Özel günlerde çalıştığım için hediye kültürüm olmadı zaten." diye yanıt verdi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...