Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlayan protesto gösterileri ve yaşanan polis müdahaleleriyle ilgili gelişmeleri görüşmek üzere İstanbul Valiliği'ni ziyaret edecek.
CHP Genel Başkan Yardımcıları Suat Özçağdaş, Deniz Yavuzyılmaz ve Sevgi Kılıç ile CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten oluşan heyetin, bugün saat 15.00’te İstanbul Valisi Davut Gül ile Valilik makamında bir araya gelmesi bekleniyor. Görüşmenin ardından heyetin basın açıklaması yapacağı bildirildi.
GÖZALTILAR VE ŞİDDET İDDİALARI GÜNDEMDE
İmamoğlu’nun tutuklanmasına yönelik ülke genelinde başlayan protestoların İstanbul’daki yansımaları sert polis müdahaleleriyle karşılaştı. Çok sayıda yurttaşın gözaltına alındığı eylemler sırasında, gazetecilere yönelik ev baskınları ve bazı göstericilere kötü muamele iddiaları kamuoyunda geniş yankı buldu.
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, yaşanan gelişmeler üzerine yaptığı açıklamada, gözaltına alınan vatandaşlardan şiddet ve kötü muamele şikayetleri aldıklarını belirterek, bu iddiaların incelenmesi için bir parti heyeti oluşturacaklarını duyurmuştu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...